Fred under sharia – muslimsk og sekulær

Af Michael Böss 249

Den franske sociolog og filosof Shmuel Trigano skrev efter likvideringen af den katolske præst i Normandiet et skarpt essay i dagbladet Le Figaro om sammenhængen mellem islamitisk terror og antisemitisme. Han fulgte udviklingen siden århundredskiftet, og hans hovedpointe var, at myndighederne ikke havde grebet ind i tide og grebet om ondets rod. Det skyldtes, at de længe havde troet, at den terror, der dengang foregik, ”blot” var rettet mod zionismen, ja, i grunden slet ikke var terror.

Den franske regerings passivitet skyldtes, at den betragtede den voksende antisemitisme i dele af muslimske miljø i Frankrig som en udløber af konflikten mellem Israel og palæstinenserne; en konflikt, hvor Frankrig selv i praksis støttede det palæstinensiske synspunkt. Derfor var overfald på jøder ikke at betragte som terror. Det var et synspunkt, som man især mødte på venstrefløjen. Men kritikken af zionismen viste sig ofte i virkeligheden at fungere som en slags legitimeret og politisk korrekt antisemitisme.

Derfor svigtede myndighederne Frankrigs jødiske borgere og beskyldte dem endog for fejhed og politisk radikalisme, da de begyndte at forlade Frankrig af frygt for deres sikkerhed. Man belønnede bødlerne ved at svigte og bebrejde ofrene.

Trigano er overbevist om, at hvis det i forbindelse med terroranslagene januar 2015 udelukkende havde været en ansat i det jødisk supermarked i Paris, der var blevet dræbt, havde regeringen sandsynligvis kunnet fortsætte med at stikke hovedet i jorden og affeje likvideringen som et lokalt udslag af konflikten i Mellemøsten.

Men det kunne den ikke efter mordet på medarbejderne på Charlie Hebdo. Nu stod det nu pludselig klart, at der ikke var tale om et politisk motiveret angreb på det jødiske mindretal, men at den militante islamisme og dens antisemitisme udgjorde trusler mod alle borgere og hele det franske samfund.

I disse dage og uger forsøger den franske regering så forsøge at løse problemerne med smukke ord om, at “vi skal stå sammen”. Og for 117. gang bliver der henvist til myten om religionernes harmoniske samliv i Spanien i middelalderen. Men denne myte er for længst faldet sammen. Historikere fortæller nemlig nu, at der på ingen måde var tale om en fredelig sameksistens mellem religionerne, men om en fred “under sharia”: Shariaen skulle både kristne og jøder respektere som betingelse for at blive tolereret og leve i fred.

Premierminister Manuel Valls har gjort det til sit mantra, at grænserne for retsstaten ikke må overskrides. Det er for så vidt fornuftigt nok. Men franskmændene spørger sig i dag, om retten til at leve i sikkerhed i grunden ikke er den vigtigste ret, en stat skylder sine borgere og sine kulturelle mindretal.

Trigano ender sit essay med at henvise til forfatteren Michael Houllebecqs roman Underkastelse. Nøglen til forståelsen af romanen, mener Trigano, er hovedpersonens kærestes beslutning om at forlade Frankrig for at slå sig ned i Israel sammen med sin familie. De ser klart, hvilken vej det er ved at gå: Mod et Frankrig, hvor tolerance er noget, der udvises på sharia’ens betingelser, og hvor de højeste stillinger i samfundet tildeles dem, der offentligt anerkender det ved at tage det sidste skridt: at konvertere.

Min egen tanke efter læsningen af Triganos essay er, om ikke den offerrolle, som store dele af venstrefløjen i årevis tildelte palæstinenserne i Mellemøsten, alt for længe fik dem til at se igennem fingre med en voksende antisemitisme i palæstinensiske indvandrermiljøer herhjemme. Og selv om de danske jøder ikke udvandrer så massivt i disse år som de franske, så har en international undersøgelse for nylig vist, at antisemitismen er mere udbredt i den danske befolkning i dag, end man – eller i det mindste jeg selv – umiddelbart troede.

Desuden er der givetvis mange danske jøder, der overvejer udvandring på grund af den “omsorg”, som sekulære danskere kan udtrykke for små drengebørn, som de ønsker at beskytte gennem et forbud mod omskæring. Et sådant forbud ville få de danske jøder til at tage samme vej som de franske. Betyder det ikke noget?

Som flere politikere har indset i løbet af debatten om omskæring, er det et følsomt område at lovgive på. Det står for mig at se klart, at formålet ikke er det samme som ved  kvindelig omskæring, idet det hverken fysisk eller seksuelt har de samme konsekvenser – selv om debatten viser, at der er flere meninger om den sag. Hvad der derimod syntes at være klart, er, at der vil være tale om et indgreb i en etnisk gruppes traditionelle praksis, som vil få store konsekvenser for jødernes tilstedeværelse i Danmark i fremtiden.

Jeg vil ikke påstå, at det er et udtryk for antisemitisme at være imod omskæring af drenge. Det ville naturligvis være en uhyrlig og urimelig påstand. Hvad jeg derimod advarer imod, er tendensen til, at man i “det ukrænkelige individs” og “omsorgens” hellige navn i virkeligheden propaganderer for et samfund, hvor religiøse og kulturelle skikke bliver anset for suspekte og umenneskelige, hvis de afviger fra normerne blandt mennesker med et “rationelt” og “sundt” menneske- og samfundssyn. I værste fald vil det en dag kunne føre til, at alle skikke, overbevisninger og holdninger, der ikke svarer til denne rationalitet, bliver ofre for en form for sekulær, anti-religiøs sharia, som man helst skal konvertere til for at blive betragtet for pålidelig og kan blive betroet offentligt ansvar.

Dette er en redigeret version af den oprindelige, som blev publiceret som “Politisk korrekt antisemitisme”. Nogle reaktioner i den efterfølgende tråd og på Facebook fik mig til at indse, at jeg havde formuleret mig misforståeligt. Det beklager jeg.

249 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Michael Bøss.
  Det er desværre nok sandheden!

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Nogle gange skulle man tro, at venstrefløjen er blevet besat af et kystbanesocialistisk, antisemitisk queermonster, der får Triers film, Idioterne, til at ligne pur realisme, der blot er groft underdrevet.

  Ekskommunisten og antisemitten, Lars von Trier, der nu bare er en principløs, “progressiv” antinationalist, der “forstår Hitler”, har lavet en film, Befrielsesbilleder, hvor helten er en nazistisk soldat, der bliver mishandlet af onde frihedskæmpere…

  Det var gennem flere år en mærkesag for venstrefløjen i København, at opkalde en central plads, i forbindelse med Rådhuspladsen, efter en homopædofil nazist og hans ægtemand, der begge var medlem af pædofilforeningen, og som begge var straffet for sekualforbrydelser mod mindreårige.

  Desuden støtter venstrefløjen konsekvent antisemitiske, islamistiske terrorister, der ikke går målrettet efter zionister, men som dræber helt almindelige jøder – herunder børn.

  Intet under, at arbejderne ikke længere stemmer på de forhenværenede arbejderpartier.

  Hvis de venstreradikale antisemitter så i det mindste ville lade være med at beskylde alle, der ikke bryder sig om deres støtte til antisemitiske islamistiske terrorister og løntrykkere, for racister, så kunne dialogen med arbejderne måske genoprettes, så det ikke bliver nødvendigt for venstrefløjen, at importere nye vælgere fra fjerne lande…

 3. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Michael Böss

  Jeg fatter ikke, at et ‘følsomt’ emne som omskæring, der deler mange danske politiske partier, skal gøres til et spørgsmål om antisemitisme.

 4. Af P Christensen

  -

  ” Religiøse (u)skikke” hvad enten det er uoprettelige kniv-overgreb på forsvarsløse
  småbørns kønsdele eller lemlæstelse/aflivning af uvorne kvinder eller vantro,
  bør forbydes, hvis man mener menneskeretigheder alvorligt.

  Desuden har eksempelvis den vestlig venstrefløj i sin racismeparanoia lagt sig fladt ned
  for nazismen version 2.0, også kendt som islam(ismen).
  Andre har så dårlig samvittighed overfor nazismens grusomme udryddelse af jøder
  under WW2, at de mener at jøder naturligvis selv bør have lov at lave grusom vold
  på deres småbørn.

 5. Af Javier Martinez

  -

  “et skarpt essay i dagbladet Le Figaro om sammenhængen mellem islamitisk terror og antisemitisme”

  Uden tvivl at grunden var vestens mange krige der, og jødernes mishandling af muslimer i mellemøsten? At der er flere anti-semitiske jøder i Israel, end der er i vesten og blandt palæstinensere? (af den simple grund sidstnævnte at der er flere palæstinensiske semitter end jødiske også!)

  ” Nu stod det nu pludselig klart, at der ikke var tale om et politisk motiveret angreb på det jødiske mindretal, men at den militante islamisme og dens antisemitisme udgjorde trusler mod alle borgere ”

  Israel opfandt jo ISIS? Israeli secret intelligence service! Og ja, de fester naturligvis i Israel når en vestlig dør. Jøderne regner så med mere opbakning, penge mv. derfra.
  Deres interesse for at deltage selv i terror mod vesten, er altså massiv.

 6. Af Javier Martinez

  -

  “den offerrolle, som store dele af venstrefløjen i årevis tildelte palæstinenserne i Mellemøsten, ”

  Beklager , det er altså jøden der, der er mester i klynk i den vestlige verden, for at få fingrene i militær støtte, og penge ellers..De har nu ansat tusindvis af studerende til på sociale medier at forsvare israel..De har skrevet en bog “the hasbara manuel” som de får, med faste svar til hvert eneste af statens Israels overtrædelse af menneskerettighederne.
  At det er palæstinenserne der er ofre derover er åbenbart..

  Første sætning!…”Alle israel kritikere skal altid mødes med at blive kaldt for anti- semitter..Det burde kunne lukke alt kritik…..

 7. Af Javier Martinez

  -

  “Og selv om de danske jøder ikke udvandrer så massivt i disse år som de franske,”

  så godt som umuligt at få dem til at tage hjem til Israel…Samme med muslimere naturligvis også..Alt for mange penge for dem her i Danmark..Derudover har Frankrigs økonomi været stagneret i et årti snart, og de sidste år er det gået helt galt..De forlader pga. penge…Det andet er blot en klynkende grund, for at manipulere for israels interesse..Side 3 på hasbara manuellen.

  Omskæring er en modbydelig skik..Når krasnik får skåret i sin søns penis, føler jeg det simpelthen dybt uanstændigt og ikke Dansk..Det skal forbydes denne middelalderlige, og helbredsmæssige farlige, skik..Hører ikke hjemme i DK at torturere børn heller.

 8. Af Niels Juul Hansen

  -

  Faktalink:

  “Hvem får deres sønner omskåret?
  Det gør mange muslimer, stort set alle jøder samt en del forældre med kristen baggrund. I USA har en undersøgelse ifølge artiklen “Et lille stykke hud” i Euroman nr. 45/1997 (se kilder) vist, at det især er veluddannede og økonomisk velstillede forældre, der lader deres drengebørn omskære, mens det er mindre almindeligt blandt underklassen, især den sorte del af underklassen. Ifølge artiklen “At skære eller ikke skære” fra Berlingske Tidende 14. april 1999 er det i dag omkring 60 % af alle drengebørn, der omskæres i USA mod tidligere op til 90 %. Ifølge artiklen “Få danske hospitaler vil omskære drenge” fra samme avis samme dag er andelen også faldende i England, Canada og Australien. I England er andelen nede på 5 %, mens den i Canada og Australien er under 50 %.

  Desuden omskæres en del drenge i afrikanske, latinamerikanske og australske stammesamfund.”

  Som jeg skrev før synes jeg ikke, at det rimeligt at blande antisemitisme ind i denne diskussion.

 9. Af Javier Martinez

  -

  Højreradikale som Rasmussen støtter blind op om jødiske anti-semitter…
  Man skulle tro at hubbard i scientology også var en jøde snart?
  Men ja, kristne, jøder og åbenbart scientologists, arbejder fælles imod islam..

  Højreradikale der, går ind for de mest perverse krige i mellemøsten mod civile muslimer..Som da Isreal dræbte og lemlæstet 14.ooo mennesker i gaza forrige år-alle civile pånær et fåtal, og selv kun mistet 77 soldater og 3 civile..Og ødelagde et helt land i bombardementer..

  De støtter op om Israels terror!

  Religion er roden til alt ondt, og alle krige i dag!..
  God is dead, skrev Nietzsche, Det er opium for toss er.

 10. Af Benny B

  -

  Tak til Boss, der sætter hovedet på sømmet.
  Så mangler vi bare at råbe danskerfjendske DR. op, der dagligt sender hjertens skærende indslag om de stakkels uskyldige palæstinensere, som ikke kan sætte en fod forkert.
  Senest i p1 orientering et indslag om en klassisk musikskole ledet at en ejegod dansker. – så bliver det ikke mere helligt.
  Underligt nok hører vi aldrig om borgerkrigen i Sudan, hvor arabiske muslimer anført af Bashir, siden 83 har slagtet 2 millioner afrikanere og fordrevet 5.

 11. Af Javier Martinez

  -

  NJH Artiklen er fra fakta link, ikke berlingske…
  Hvorfor omskæring er en dårlig ide…

  “Forhuden beskytter glans

  Morten Frisch fortæller, at selvom omskæring er meget udbredt, så er der desværre stor uvidenhed om, hvad den vigtige forhud er til for. Den har nemlig flere funktioner.

  »Først og fremmest beskytter forhuden jo penishovedet, altså glans på penis. Glans er i virkeligheden et indre organ, og derfor skal den beskyttes – ellers tørrer den ud,« siger Morten Frisch.

  Når forhuden fjernes, så forsvinder ikke bare beskyttelsen, men også følsomheden.

  »Vores krop er så smart, at den selv forsøger at kompensere for den manglende forhud for at beskytte den blotlagte glans med et nyt lag hud. Men det nye lag hud er hårdt, og så reduceres følsomheden betydeligt. Det kan mange omskårne mænd berette om, og det har videnskabelige undersøgelser også påvist,« siger han.

  Forhuden giver mere følsomhed under sex

  I forhuden, som beskytter den underliggende glans, sidder der en stor koncentration af fintfølende nerver. Når forhuden skæres af, fjernes samtidig de fintfølende nerver.

  »De her specialiserede nerver og følelegemer er særligt gode til at formidle sanseindtryk fra lette berøringer. De bidrager væsentligt til oplevelsen under seksuel stimulation,« forklarer Morten Frisch.

  Derudover stimulerer forhuden både manden og hans partner ved den såkaldte ‘gliding movement’.

  LÆS OGSÅ: Omskæring af mænd giver dårligt sexliv

  »Når manden fører sin penis ind og ud af kvindens skede, sker der en stimulation, men selve forhuden trækkes også frem og tilbage over penishovedet, og det øger stimulationen. Uden forhuden er manden nødt til at støde hårdere for at opnå samme stimulation, og det opleves af nogle kvinder som smertefuldt,« siger Morten Frisch.

  Umuligt at lave ideelt studie

  En undersøgelse Morten Frisch udgav i 2011 viste, at tre gange så mange omskårne mænd – som intakte mænd – klager over problemer med at få orgasme. Risikoen for, at kvinder med omskårne mænd får smerter ved samleje, er otte gange højere, og risikoen for problemer med at opnå orgasme for kvinderne er næsten tre gange højere, end hos kvinder der har mænd med intakt forhud.

  Kun få af mændene i undersøgelsen var dog omskåret i spædbarnsalderen. Resten var blevet omskåret senere i barndommen, og et fåtal blev omskåret i voksenalderen, formentlig fordi forældrene og lægen har vurderet, at forhuden var for stram.

  »Videnskabeligt set ville den ideelle undersøgelse være én, hvor man fulgte en stor gruppe raske drenge uden forhudsproblemer op gennem livet. Efter lodtrækning skulle halvdelen så omskæres på et givet tidspunkt, og den anden halvdel skulle forblive intakte. Så kunne man vurdere deres svar på spørgsmål om sexlivet, når de blev voksne.«

  »Men det ville være umuligt at gennemføre, for ingen forældre i vores del af verden vil lade en lodtrækning afgøre, om deres søn skal omskæres eller ej. Og det bliver endnu mere umuligt at få raske voksne mænd uden forhudsproblemer til at være med i en undersøgelse, hvor lodtrækning skal afgøre, om de skal omskæres eller ej.«

  »Derfor er vi nødt til at anvende resultater fra andre typer af undersøgelser, som ikke er helt ideelle rent videnskabeligt,« siger Morten Frisch.

  Historisk omskæring holdt hænderne over dynen på onanister

  En anden sideeffekt ved omskæringen er ifølge Morten Frisch, at det bliver sværere at onanere. Det var især populært i de engelsktalende lande under den strenge Victoria-tid helt op til starten af 1900-tallet, hvor onani ikke var velset.

  »Man skal ofte tilføre mere fugt, når man er omskåret, fordi der ellers opstår for meget friktion, når man onanerer. Derfor anbefalede lægerne omskæring i Victoria-tiden, fordi man mente, at onani var skadeligt,« siger Morten Frisch, der også forklarer, at jøderne har kendt til effekten i over 2.000 år.”
  http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/omskaering-hvad-skal-forhuden-egentlig-bruges-til

  At halvdelen af Amerikanske mænd er omskåret er dog en overraskelse..Men det er også et meget religiøst land modsat Europa..

  “merikanske forskere mener at have fundet en lang række sundhedsmæssige fordele ved omskæring. Blandt andet skulle omskæring reducere risikoen for HIV, AIDS, herpes, peniscancer og urinvejsinfektioner.

  Men de effekter afviste Morten Frisch sammen med 37 andre professorer og overlæger fra hele Europa og Canada i 2013.

  »Der er ingen troværdige holdepunkter for, at omskæring hjælper mod disse sygdomme. Argumenterne for at omskære for at forebygge peniscancer er det rene nonsens. Peniscancer er så sjældent, at man skal omskære mellem 100.000-300.000 drenge, hvoraf 5.000-15.000 vil få operationskomplikationer, for bare at forhindre ét enkelt tilfælde af sygdommen. Peniscancer kan let forebygges ved brug af kondom og vaccination mod HPV,« siger han.

  Argumentet med urinvejsinfektionerne imponerer heller ikke Morten Frisch.

  »En halv til én procent af nyfødte drenge får en urinvejsinfektion i de første leveår, og den kan let behandles med et par dages antibiotika,« siger han.

  Holder man det op i mod konsekvenserne af omskæringen, så giver argumenterne slet ikke mening, ifølge Morten Frisch.

  Fem procent af alle drenge får nemlig komplikationer som følge af omskæringen, og det er fra udlandet anslået, at der dør ét barn for hver gang ca. 10.000-15.000 drenge omskæres (19/5-2014: P1-programmet Detektor har ”

  Det skal forbydes i Danmark!

 12. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  TAK hr Boss ! –Du har desv. ret ! –Og til ovenst. Benny B. ?—-Så kan jeg tilføje at DR. ´s generaldirektør-inde hæver 3,7 millioner kroner om året i hyre ! –Man tror, at det er løgn ! –ikke sandt ? –(til sammenligning kan statsministeren hæve 1,5 millioner kroner om året ) —DR. er nogle røde tyveknægte –og skal derfor i fængsel !—–Lad os lige finde ud af, hvor mange millioner kroner af danskernes tvangs-licens –DR.direktionen ! –Har tænkt sig, at hæve i eftervederlag, når hele bundtet bliver fyret på gråt papir ! –Det forlanger vi simpelthen !

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kunne vi dog ikke slippe for denne endeløs svada af indlæg fra den falske fodboldsspiller. Et burde være nok.

  Den jødiske ‘flugt’ er god nok. Det ser man så sandelig også i Sverige, og årsagen den samme: At man har ladet en israelsk-palæstinensisk konflikt løbe linjen ud, således at det er blevet en konflikt mellem hele det kristne (eller i hvert fald ikke-muslimske) samfund og arabiske, dårligt tilpassede muslimer (ser engang på, hvor mange, eller rettere få tyrkere, der er involverede).

  Det er klart, at det naive segment ude til venstre ikke har fattet ret meget. Der er måske ikke så langt fra dem til ‘Blekingegadebanden’, der jo ’samlede ind’ til George Habas PFLP. Det eneste de har fået ud af det, er den nuværende flod af antimuslimsk polemik, der ikke skelner mellem, hvem der blandt muslimerne er venner eller fjender. Så man kan på den måde køre konflikten meget længere, for den antimuslimske demagogi ser det som sin opgave at få gadens parlament til at gribe til selvtægt. Man har set en række eksempler i Sverige, bl.a. med afbrænding af asylcentre.

  Dvs. det politiske problem er i dag flersidigt. På den ene side skal man have kontrol med den radikale islamisme, parat til terrorangreb, og på den anden side neutralisere de militante antimuslimske grupperinger. Det er forpligtigelsen for en retsstat. Det må være interessant at have job i PET lige nu.

 14. Af Benny B

  -

  Teddy
  Men deler de røde deres millionhyre med dem ,de påstår, at de er solidariske med?
  Nej – aldrig i livet.

 15. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  SVAR Benny B. –NIX-NEJ –“de røde lejesvende deler ikke ” —Det gør Danmarks rigeste socialdemokrater, der alle er ansatte i det offentlige ! –Absolut heller ikke ! –Personligt er jeg ligeglad ! –Jeg vil meget hellere kunne se mig-selv i spejlet med ophøjet værdighed ! –Fordi jeg altid har tjent mine skillinger selv ! –Og aldrig været ansat i det korrupte offentlige cirkus !—-37år som nusse-medarbejder ! –Dem kender jeg nogle stykker af !–90 dages fri–hvis de ikke gad være på arbejde –fordi de blev uvenner med kollegerne ! (uden læge-attest forstås ) –Ned på 1/2 -dags –med heltids-lønninger efter de fyldte 50 år –var også en af frynse-goderne –At sige, at de var “tjenestemænd/kvinde” -Så kan de ikke fyres ! –Ingen kontrollerede om det var rigtigt ! –Så Venner ! –Det offentlige Danmark incl. DR.—Er det mest korrupte i hele EU ! –For slet-ikke at nævne “overlægerne, der stjal af “forsknings-kasserne –og købte ROLEX –designermøbler –OG vi kunne blive véd ! –Så Benny B.–der er nok, at tage fat på i “det offentlige korrupte-overdrev !

 16. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  p.s–Jeg glemte, at nævne “Peter LOFT ” Departement-chef–der blev fyret –fik 11 millioner kroner i afskeds-gave ! –Af skatteborgerne –! eller en eller anden korrupt chef i det offentlige ! –Der er nemlig ingen smalle steder, når ryg-klapperne-belønner hinnanden derinde på “BORGEN” –NEMLIG !

 17. Af Anders Munch

  -

  Jøderne har selv stemt for og promoveret indvandring. Det er ikke en holdning, men statistisk fakta. Derfor er der ingen grund til sympati for jøderne denne her gang, de har selv i overvældende grad stået for denne indvandring. Hvis der kommer et terrorangreb, som minder om 9/11, under OL, så er det hele en stor jødisk sammensværgelse 🙂
  Hvis der ikke gør, så er jøderne bare et feminint folkefærd. Uhæderlige, luskede,løgnagtige, manipulerende og altid offeret.

 18. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Javier Martinez

  “NJH Artiklen er fra fakta link, ikke berlingske…”

  Det er naturligvis også grunden til at jeg skriver, at den er fra faktalink!

 19. Af Anders Nielsen

  -

  Socialistisk arvegods.
  Det virker, som om Michael Böss er hæderlig i sin konklusion, og det skal ikke komme ham til last, at han har fået et nyt syn på forholdene, skønt man må beklage, at det tog så lang tid. For mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg meget længe har været klar over, hvordan det forholder sig. Böss skriver om “voksende antisemitisme i palæstinensiske indvandrermiljøer herhjemme”, og det mener jeg er en alt for pæn beskrivelse af det glødende had, der i de kredse tilflyder børnene med modermælken, og som vi selv er med til at finansiere gennem EU og Gazas skolebøger. Mogens Lykketoft har ofte gjort sig bemærket med uheldige bemærkning, som dårligt kan tolkes som andet en antisemitisme, men den mest berygtede er Anne Grete Holmsgaard. Om hende skriver Nikolaj Gammeltoft i en gammel artikel i Liberator på nettet:

  “I dette efterår [år 2000, red.] har debatten herhjemme sat fokus på antisemitismen blandt de danske venstreorienterede i 1970erne og 1980erne. At danske revolutionære socialister – med blandt andre den tidligere VSer Anne Grete Holmsgaard i spidsen – benyttede sig af voldsretorik og antisemitiske klicheer er ikke nogen overraskelse – det er blot en bekræftelse af, hvad historien viser: at jødehadet er en del af socialismens politiske arvegods.”

 20. Af Jesper Simonsen

  -

  Mens jeg selv overhovedet ikke deler hverken den ene eller den anden fantasi verden mennesker overbeviser sig selv om for at kunne eksistere og kalde det religion, er der i hvert fald en ting jeg aldrig har forstået.

  Mens jeg personligt (og ja dette er udelukkende mine egne erfaringer) aldrig har haft den mindste problem eller udfordring med folk af jødisk tro, som for mig ofte fremstår uddannede og civile, har jeg endnu at finde EN ENESTE ting ved islam og alle dens trosvende ikke at elske eller at kunne lide, men bare ikke aktivt at foragte.

  Og det er så udelukkende mine egne erfaringer, men I er da hjertens velkomne til at fortælle mig hvad I selv kan lide ved islam, for jeg er blank.

  J.

 21. Af Finn Boserup

  -

  At blande diskussionen om omskæringsforbud sammen med antisemitisme, er helt hen i vejret.
  Det vil jo svare til at et lovindgreb rettet mod f.eks. udenlandske hjemmerøverere bliver kritiseret for at være fremmedfjendsk.

 22. Af Anders Munch

  -

  Jøderne har lagt grundstene for denne invasion. De har kørt en anti-hvid propaganda under navnet anti-racisme. Det har de gjort i hele den vestlige verden. Via medier og institutioner. Det er bare den statistiske sandhed.
  https://www.youtube.com/watch?v=XeHJqLBIahc
  Hvorfor de har gjort det, kan jeg kun gætte om. Men der er ingen tvivl om, at de har gjort det.

 23. Af Anders Munch

  -

  “Mens jeg personligt (og ja dette er udelukkende mine egne erfaringer) aldrig har haft den mindste problem eller udfordring med folk af jødisk tro, som for mig ofte fremstår uddannede og civile, har jeg endnu at finde EN ENESTE ting ved islam og alle dens trosvende ikke at elske eller at kunne lide, men bare ikke aktivt at foragte.”Jesper Simonsen
  Jeg hader Islam, men kan denne jøde ikke pisse dig bare en lille smule af?
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

 24. Af Javier Martinez

  -

  kunne vi ikke slippe for den muligvis konverteret jødes daglige nonsens indlæg dikteret af frimurerlogen?

  “Den jødiske ‘flugt’ er god nok.”

  Eksistere ikke i DK!..Formentlig er der en nettotilvandring dog af jøder…Dem der er flyttet retur til Israel er landsforrædere som Herbert Pundik, der åbent har skrevet om i politiken at han har spioneret for Israel. Der hæver de fede Danske pensioner, og bruger det på mere zionisme..

  Nu vi har en omskåret jøde,, npl , i debatten…Må jeg spørge mht. sexlivet dit mv., er du enig med Verdens ledende omskæringsekspert om at det skal stoppe? Har du oplevet samme problemer?

  MHT: at neutralisere de breivikske typer…En umulighed, som med andre selv radikaliseret..Bliver kun mindre ved mindre antal af indvandrer, færre religiøse indvandrer, via at “af -religiøse” de troende få der er retur i Danmark mv..Stoppe med at have troende kvaksalvere undervise i religion mv..Kun ateister kan gøre dette fornuftigt og sagligt.

  Jøder elsker ofre rollen..Derfor kalder de folk kritiske mod omskæring og der ønsker at forbyde den primitive tortur af børn, for anti-semitter..Står på side 6 af “the hasbara manuel”..

 25. Af Niels Ulstrup

  -

  Klovnen Martin bræger løs på alle blokke med sin Enhedsliste kunne vi snart få et filter der lukker af for denne tosse og jer der vil skære i DR har i nogensinde betalt licens

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det bemærkelsesværdige er, hvorledes en traditionel antisemitisk propaganda drejedes til at blive en antimuslimsk propaganda med en demagogi, der får en til at mindes fordums tider.

  Israel har bragt meget ned over sig selv, og ved det godt. De regner til dels Europa som tabt. USA, ja, der betyder de stadig overordentlig meget. Men på amerikanske universiteter er de ved at komme i vanskeligheder.

  Palæstinenserne hader dem; men hvorfor egentlig? Har de noget at takke dem for? Man kan sige, at historien her gentager sig: I oldtiden spredtes jødedommen ud over det romerske imperium. Så fik man en diasporajødedom (diaspora = adspredelse), som sidenhen i sammenstødet med kirken blev den lille og forfulgte. Så drog de (nogle af dem) til Palæstina og fordrev palæstinenserne, som så blev de nye jøder, der drager omkring som jøden Ahasverus. Det er faktisk tragisk, at et lille område på størrelse med Jylland nu i 2000 år har skabt så mange problemer for alle andre. Og der er ingen løsning på problemerne.

  I øvrigt synes jeg, at den falske fodboldspiller skulle låne et eksemplar af den blå bog på biblioteket. Så kan han selv læse en artikel der om mig og min baggrund.

 27. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS ULSTRUP – 5. AUGUST 2016 19:19
  “Klovnen Martin bræger løs på alle blokke med sin Enhedsliste kunne vi snart få et filter der lukker af for denne tosse og jer der vil skære i DR har i nogensinde betalt licens”

  Åbenbart at Niels ikke evner at have en mening om emnet, og kun vil bruge sin ytringsfrihed til det reneste ævl.

  MHT DR, uden tvivl har de fleste der ønsker at beskærer DR betalt tv licens..Hvad de ønsker at beskærer er essentielt obs for borgerne..Politiske kritiske programmer mv.
  De fire milliarder DR koster, skal tages via skatten..Det er uretfærdigt at de fattigste betaler det samme for de rigeste her…DR er verdens bedste offentlige fjernsyn..De skal have 2 milliarder mere, og det hele taget via skatten og ikke tv licens..
  tv2 skal lukkes og erstattes med DR 4…At man skal betale for højreradikal sprøjt som tv2 er uanstændigt..DR skal være upolitisk og tillade alle, som den gør i dag. TV2 er rent fox propaganda for liberalister..

  Derudover syntes jeg at NPL skulle stoppe sin uafbrudte selvpromovering , her for bibliotekspenge, og blot oplyse om han er jøde og frimurer?
  Naturligvis har jeg ikke i sinde at bidrage en kr. til din husholdning..

 28. Af Gert Olesen

  -

  De partier, kliker og enkeltpersoner som støtter importen af millioner af afrikanere og arabere til Europa, med velfærdstab, fattigdom, sygdom, kriminalitet, terror og kaos til følge, og måske borgerkrig oveni…….. de støtter denne import pga. dumhed/galskab/uvidenhed, ondskab eller korruption. Andre forklaringer kan vel ikke gives på at de gladeligt medvirker til at fred og civilisation udskiftes med blodige konflikter og barbari….?? Ihvertfald er masseindstrømningen en tidsindstillet bombe under Danmark og Europa.

 29. Af Anders Nielsen

  -

  Den blå bog sælger ikke mere, få biblioteker om nogen vil bruge penge på den. Det er derfor, at man har sænket niveauet, så at dem, der oplistes som de udvalgte, kan finansiere udgivelsen, når de ligger vandret til nærmeste boghandel for at slå sig selv op.

  “Så drog de (nogle af dem) til Palæstina og fordrev palæstinenserne”

  Det er en meget søgt måde at beskrive, at jøderne købte jorden af især arabere, og at “palæstinenserne” aldrig havde ejet den men arbejdet som daglejere og fæstere. .De fleste flygtede af sig selv, fordi de blev opfordret til det af deres ledere. Et tilsvarende antal jøder måtte flygte fra arabiske lande og mistede deres ejendomme der. Pudsigt nok sidder de i dag ikke proppet sammen på et frimærke som Gaza og er afhængige af andres undestøttelse. Hvad de primitive indgreb på børns kønsorganer angår, tror jeg, at drengenes blev et emne, efter at pigernes af hårrejsende grunde var blevet.

 30. Af R. Harald Kristiansen

  -

  For god ordens skyld. Omskæring bliver ikke kun foretaget på jødiske drengebørn, men mange andre steder, også i Afrika, hvor man f.eks. skærer skamlæberne og klitoris af piger og syer dem sammen. Derfor mener jeg, at omskæring er mere kompliceret emne en som så.

  Antisemitisme er en grim ting, men behandlingen af mennesker i Palæstina er også en grim ting.

  Mange mener, at “store” stærke mænd skal overtage verden, for at tugte dem, der ikke makker ret. Derfor opstår der had mod alle, der ikke tænker og agerer som det behager den store mand. Tolerance er en mangelvare i vores liv i dag. Her på bloggen er der en del, der tror på den store mand og eller oplyst enevælde. Jeg tror på tolerance og demokrati, med ansvar.

 31. Af Javier Martinez

  -

  MHT DR, uden tvivl har de fleste der ønsker at beskærer DR betalt tv licens..Hvad de ønsker at beskærer er essentielt obs for borgerne..Politiske kritiske programmer mv.
  MOI

  Egentlig talt er de politisk kritiske programmer i DR allerede beskåret så dybt pga. politikernes egne interesse, at svært at se hvor de vil skære mere..Du kan være sikker på at det bliver ikke underholdningssektionen af xfaktor ligegyldigheder der sparer..Denne sektion er borgerlige politiker yderst godt tilfreds med, da en dum befolkning er guld værd for dem.

  “AF ANDERS NIELSEN – 5. AUGUST 2016 20:16
  Den blå bog sælger ikke mere, få biblioteker om nogen vil bruge penge på den. Det er derfor, at man har sænket niveauet, så at dem, der oplistes som de udvalgte, kan finansiere udgivelsen, når de ligger vandret til nærmeste boghandel for at slå sig selv op.”
  🙂 🙂 🙂

  “Det er en meget søgt måde at beskrive, at jøderne købte jorden af især arabere, og at “palæstinenserne” aldrig havde ejet den men arbejdet som daglejere og fæstere.”

  Helt korrekt analyse..Sådan foregår det faktisk i så godt som alle muslimske lande i nordafrika og mellemøsten ihvertfald..Araberne sidder på pengene, kongedømmet og magten. Den originale befolkning er tyende..

  Gert Olsen , skriv venligst under eget navn preben..Du er på dit 9 navn i dag?

 32. Af R.Harald Kristensen

  -

  end som så skulle der stå

 33. Af J L

  -

  Jeg er overbevist om at 95% af dem, som ønsker et forbud mod omskæring af drengebørn, gør det udelukkende af omsorg for drengebørnene. At de ikke skal udsættes for et unødvendigt irreversibel indgreb, der kan skade dem resten af livet. Foreningen Intact Denmark, som kæmper imod omskæring af børn, har medlemmer med jødisk baggrund. De er vist ikke antisemitister.

  Hilsen Jesper Lund

 34. Af P. Torbensen

  -

  Citat “Den franske sociolog og filosof Shmuel Trigano der er jøde…..”citat slut.
  Hvorfor pointere at manden er jøde ?Det er da mandens budskab vi skal forholde os til og ikke etnicitet.
  Politisk korrekt antisemitisme-en mærkelig overskrift-jøder i Israel er semitter samt arabere i Israel og Mellemøsten-antisemitisme kan aldrig være korrekt,men det starter altid med sproget og inddelinger i grupper dem og os.

 35. Af Javier Martinez

  -

  Har et længere og yderst saglig indlæg om antisemitisme med links i filteret..Kunne du frigive det Boss?

 36. Af J L

  -

  Hvis det kun var muslimer, som foretog omskæring af drengebørn, ville det være forbudt idag. Grunden til at stadig er tilladt idag er udelukkende af hensyn til jødernes omskæringstradition.

  Hilsen Jesper Lund

 37. Af Kristian Andesen

  -

  Anti-Zionisme er IKKE Anti-Semitisme…Forresten er Semitter ikke bare Jøder men også Arabere, Afrikanere osv…Så stop med at misbruge et begreb der ikke er korrekt!

  Anti-Apartheid, Anti-Bosættelser, Anti-etnisk udrensning bliver i Zionisternes forskruede hjerner til had mod Jøder.

 38. Af Jan Petersen

  -

  Uanset religiøse- og/eller andre motiver er jeg 100% modstander af lemlæstelse af børn – drenge og piger. Hvis de drenge og piger frivilligt vil lemlæste deres kønsdele, når de bliver voksne og myndige til selv at beslutte det, er det deres eget valg. Men overgrab på umyndige børn er – efter min mening – et kriminelt overgreb, som ingen retsstat bør acceptere!

 39. Af Javier Martinez

  -

  AF P. TORBENSEN – 5. AUGUST 2016 20:47
  “Citat “Den franske sociolog og filosof Shmuel Trigano der er jøde…..”citat slut.
  Hvorfor pointere at manden er jøde ?Det er da mandens budskab vi skal forholde os til og ikke etnicitet.”

  Det er nu ærefuldt at påpege hvor en kommer fra..Fx er man frimurer og jøder, men foregiver at være andet mv…At sætte ens meninger i relief her, er på sin plads…Især da emnet nu omhandler hans eget folk..Har et indlæg i filteret med mere om dette også..

  JL
  Det tror jeg gerne!
  Krasnik skrev bogen “fucking jøde” da han blev kritiseret for at skære i sine børns kønsdele..Totalt irrelevant og klynkende titlen og bogen naturligvis..

 40. Af Javier Martinez

  -

  AF KRISTIAN ANDESEN – 5. AUGUST 2016 20:55
  “Anti-Zionisme er IKKE Anti-Semitisme…Forresten er Semitter ikke bare Jøder men også Arabere, Afrikanere osv…Så stop med at misbruge et begreb der ikke er korrekt!”

  Nej, det er de ikke! Semitter kommer fra det semitiske sprog og kultur. Jøder derfra, og palæstinensere er semitter..Ikke andre. De europæiske jøder fx. er så godt som aldrig semitter som beskrevet i linket der forhåbentligvis kommer på senere…antisemitisme er blot et ord opfundet af jøder efter anden verdenskrig.

  Det kan muligvis bruges her og der mht. højreradikale. Men ikke mht. kritikere fra den mere saglige røde blok..

 41. Af ib Olsen

  -

  Tante B. redigerer besynderligt. Javier M, tidligere Søren S, kan brede sig på alle debatterne, mens seriøse, aktuelle og relevante indlæg gang på gang ender i filtret. Det er vi flere der har observeret.

 42. Af Benny B

  -

  Ib
  Ja, Javier M har fuldstændigt ødelagt bloggen med hans copy paste neokommunist ævl.
  Berlingeren burde begrænse ham til 3 indlæg pr. tråd, det ville ikke skade nogen.

 43. Af ib Olsen

  -

  Også på støv ring s debat foregår der underlige ting. Såsom småfjollet og udemokratisk cen sur. Vi er tit ude i det virkelig smålige. Er Støv ring et arrogant pernittengryn?

 44. Af Benny B

  -

  Hej Teddy
  Den perfekte storm er under opsejling og vi har kurs lige mod den.
  Hvis bare kaptajn klovn på broen ville ændre kurs var der håb, men han har lovet Tyskerne at sejle direkte på isbjerget. – de kalder det fællesskab.

  Personligt håber jeg, at nogen lænker kaptajnen til roret når skibet går ned.

 45. Af Javier B. Martinez

  -

  Ib og benny er preben naturligvis. Fri ytringsfrihed i alle blogs da ingen frygter en tosse der aldrig skriver angående emnet.

 46. Af Javier Martinez

  -

  Benny og ib eller fy og bi ,er begge bloggeren preben. Fri ytringsfrihed i 20 daglige navne da en klovn er god adspredelse i debatten.

  Sagligt indlæg om antisemitisme i filteret. Ikke uvedkommende vrøvlerier som preben her.

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  KRISTIAN ANDERSEN, antizionisme er ikke antisemitisme, hvilket er korrekt, for det ene er en politisk ideologi, det andet et spørgsmål om race–uanset at udtrykket race er totalt misvisende. Men antisemitisme er det samme som antijødisk. Når man siger, at araberne også er semitter, så er de det, fordi deres sprog, arabisk hører til den semitiske sprogfamilie, ligesom hebraisk og aramæisk (syrisk).

  Der burde overhovedet ikke være noget, der hedder semitisk, fordi det alene handler om sprog og ikke blod. Derfor betyder antisemitisk og antisemitisme simpelthen en afstandstagen fra alt, hvad der er jødisk, og derfor er disse betegnelser udtryk for en racisme, som anstændige mennesker mente hørte fortiden til.

  Man kan konvertere til kristendommen fra jødedommen, og man kan konvertere fra jødedommen til kristendommen. Man kan også vælge at tale hebraisk, hvilket har været praktisk, hvis man ville bo i Israel (mindre i Brooklyn og Toronto, hvor jøderne nok så gerne taler jiddish); men blodet i årerne er det samme hos personen, der træffer valget. Derfor er hele denne racediskussion, som har raset igen, så infam, at man får kvalme deraf.

 48. Af Hans Jensen

  -

  NPL: “men blodet i årerne er det samme hos personen, der træffer valget. Derfor er hele denne racediskussion, som har raset igen, så infam, at man får kvalme deraf.”

  Hvorfor bruger du så dine dage til at kaste benzin på bålet?

  Har du slet ikke fulgt med i det sidste kvarte århundrede? Begrebet race blev for længe siden omdefineret af de politisk korrekte kredse og er derefter blevet håndhævet med stor nævenyttighed blandt andet af en vis Beate Winkler i det, der populært kaldtes racismecentret i Wien. Det er nu nedlagt. Fra dansk side blev der opponeret stærkt mod frau Winklers vanvittige racismedefinition, f.eks. af professer Mads Bryde Andersen, jurist. Men der er jo meget mere at tage af. Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland, der tidligere var norsk statsminister er en af de aller værste racismehystader. Han ser racisme overalt, og blev desværre også formand for sit hjemlands Nobel komité. Det var ham, der fik gennemtrumfet, at Obama fik fredsprisen, førend han havde haft lejlighed til at vise, hvad han duede til. Obama fik prisen pga. sin hudfarve, og det var pinlig racisme af værste skuffe. I FN ser man også racisme overalt. Danmark får årligt klager af samme grund. På landets journalistskoler er det nærmest et must at være racismejæger, og DR er også med på holdet. Jeg kunne blive ved, for i modsætning til dig har jeg ikke lukket øjnene for det, der foregår omkring mig.

 49. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos racelære, så forekommer det mig som rimelig “langhåret”, at “videnskaben” kan inddele feks alverdens hunde i over 800 forskellige racer. Men, hvad mennesker angår, kan man kun finde frem til én fælles race. Det lyder faktisk ikke særlig sandsynlig – rent videnskabelig – men muligvis politisk!

 50. Af J. Hans en

  -

  Det er meget dygtigt, at demagoger kan få beretiget kritik af israels forbrydelser til at være antisemitisme.

 51. Af Anders Munch

  -

  http://age-of-treason.com/wp-content/uploads/2014/10/German-Boy-Jewish-Boy.jpg
  Jøder er jøder og har ligesom alle andre folkefærd bestemte karakteristika. Både i udseende og personlighed. Kun jøder prøver at påstå andet. Fordi de er jøder.
  “Some people like the Jews, and some do not. But no thoughtful man can deny the fact that they are, beyond any question, the most formidable and most remarkable race which has appeared in the world.” Winston Churchill

 52. Af Javier Martinez

  -

  “Men antisemitisme er det samme som antijødisk.” NPL

  Ja, jøderne har opfundet et ord som de mener er værre end at være fx antimuslimsk..Og uafbrudt fremturer de med det pga. deres klynk….Altså da arabisk også har semitisk rødder burde anti-arabisk holdninger også beskrives som antisemitisme..

  “Der burde overhovedet ikke være noget, der hedder semitisk, fordi det alene handler om sprog og ikke blod. ” NPL

  Endelig har du forstået det..Men du bliver ved med at kalde anti-israelske meninger om deres misbrug mod de semitiske palæstinensere for anti-semitisme. Uafbrudt..Practice what you preach, believer…

  “Man kan konvertere til kristendommen fra jødedommen, og man kan konvertere fra jødedommen til kristendommen.” npl

  intet stopper en kristen fra at konvertere til islam, eller en i islam til kristendommen..Jøder er dog ret så påpasselige med at acceptere udefrakommende og de bliver aldrig rigtig accepteret..

  konverteret du fra jødedommen til kristendommen lemche?

 53. Af Anders Munch

  -

  Det var forresten jøderne som fik indført den danske racismeparagraf. Den paragraf som gør det ulovligt at kritisere det multikulturelle og multietniske eksperiment.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Racismeparagraffen
  “De første dele af bestemmelsen stammer fra 1939, hvor dens formål var at beskytte de danske jøder:”
  Som Winston Churchill sagde, nogle kan lide dem, andre kan ikke, jeg kan ikke lide dem. De er i bund og grund parasitter på det oprindelige folk, uanset hvor i verden de slår sig ned. Hvis i gennemgår jøderne i Danmark vil i finde primært landsskadelige politiske holdninger. Zenia Stampe er jøde. En jødeinde.

 54. Af Javier Martinez

  -

  “Obama fik fredsprisen, førend han havde haft lejlighed til at vise, hvad han duede til. Obama fik prisen pga. sin hudfarve, og det var pinlig racisme af værste skuffe.”
  AF HANS JENSEN – 5. AUGUST 2016 23:02

  Absolut intet racisme via at Obama fik fredsprisen..At den var ufortjent, er så en anden ting.

  “Some people like the Jews, and some do not. But no thoughtful man can deny the fact that they are, beyond any question, the most formidable and most remarkable race which has appeared in the world.” Winston Churchill
  munch

  Jøder er ej en race..En afrikaner kan have mere genetisk sammen med en Svensker end hans nabo fx..En afrikansk stamme blev for nylig fundet til at være genetisk lige med jøderne..Det er faktisk æv at snakke om race når man snakker om mennesker..Man ja, racister og jøder mv. der føler sig specielt udvalgte, foretrækker racisme…

 55. Af Javier Martinez

  -

  “De er i bund og grund parasitter på det oprindelige folk, uanset hvor i verden de slår sig ned. Hvis i gennemgår jøderne i Danmark vil i finde primært landsskadelige politiske holdninger. Zenia Stampe er jøde. En jødeinde.”
  Munch

  Lidt hårdt for undertegnede. At stampe er jøde er dog en overraskelse, men ikke så meget alligevel..Det radikale parti er det nærmeste man kommer et jøde parti i Danmark…Men at de har alt for meget ejerskab og indflydelse i vesten er korrekt..I Danmark især politisk og mediemagt..Det er uvirkeligt nærmest at se politiske programmer på TV, eller læse om mellemøsten i landets aviser..Jøder har nærmest eneret på meningen, og debatten her.
  Et stort demokratisk problem.

  Hvis min saglig kommentar bliver frigivet fra filteret har jeg en fyldestgjort indlæg heromm med links osv, mht. Danske jøder og deres overrepræsentation i medieverden i Danmark.

 56. Af P. Torbensen

  -

  Hvis der kun findes en race ,når vi taler om mennesker,så er begrebet racisme jo overflødigt og en falsk betegnelse.

 57. Af Else Marie Arevad

  -

  Kan vi dog ikke lære at skelne mellem de israelske magthavere med premierminister Benjamin Netanyahu i spidsen og vores danske medborgere af jødisk oprindelse? Mange af os har travlt med at forklare, at de allerfleste af vores muslimske medborgere ikke støtter islamistiske terrorhandlinger. Kan vi så ikke på sqamme måde indse, at danske jøder ikke har medskyld i den israelske regerings overgreb på palæstinenserne?

 58. Af de danske aviser ligner de svenske. ak, ak.

  -

  Af mystiske årsager får javier m lov til at dominere debatterne. Med påstande om hvad som helst. Dem der er på samme hold, favoriseres også. Derfor er debatterne skævvredne i retning af det anti-danske og det rødpropagandistiske. Hvad er belgiske tidende for en avis??

 59. Af DKs situation forværres dag for dag

  -

  I enhver race er der nogle der er meget sympatiske, nogle der er midt i mellem, og nogle der er meget u-sympatiske. Det gælder englændere, tyskere, danskere, negre, arabere, jøder, palæstinensere, grønlændere, kinesere og indianere. Zenia er ikke noget at råbe hurra for, men man kan da ikke slutte fra een person eller ti personer til alle de øvrige. Det er da for tåbeligt.

 60. Af Danmark er inde i en ond og farlig udvikling

  -

  Selv en kommunist eller nazist kan virke flink og sympatisk. Men i flok er de meget farlige. Det er det samme med partier. Den enkelte politiker kan umiddelbart virke fornuftig og ordentlig, men partiet han eller hun støtter, kan være korrupt, fascistisk, pladderhumanistisk, asocialt og landsskadeligt.

 61. Af DR og politiken foragter og manipulerer danskerne

  -

  I Sverige skjuler medierne hvad der foregår. Derfor er svenskerne nu på katastrofe- og undergangskurs. Det er svært at bevare sin kultur, velfærd og sikkerhed når partierne kan regere vanvittigt og skadeligt, uden at befolkningen får det at vide. Netaviserne fortæller dog en del. Se snaph, den korte, 180g, urias, jp-jalving og BT. Fredag havde BT to store artikler om invasionen og terrortruslerne.

 62. Af DK og Sverige har kurs mod undergang

  -

  Hos snaph anen kan man nu se en barsk film (sendt i USA) om forholdene i Sverige. En film der fortæller at et herligt land er ved at begå NATIONALT SELVMORD pga. de svenske kommunisters og socialisters “humanisme” og “solidaritet”. (dog ikke overfor svenskerne, tværtimod). Se filmen. Ang. DK se også den korte avis/180g og BT fredag.

 63. Af Vold, røverier og wild-west tilstande i Odense

  -

  72 angreb og overgreb på borgere i Odense – på een eneste week-end. Plus mørketal. (Det kan også være 100-150 forbrydelser) Jo, løkke-regeringens “borgerlige” politik er i fuld gang med at BERIGE Danmark. Lad os endelig få endnu mere multi-kulti hertil, så BERIGELSEN kan blive endnu større. Se den korte avis!

 64. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, iflg videnskaben så stammer vi alle fra Afrika. Men, så er det der “racehalløj” jo meget nemt at løse. For så er vi alle jo bare afrikanere! Men, det passer så ikke rigtig med feks FN’s verdenserklæring om menneskerettigheder. Hvor man specifikt taler om – ingen forskelsbehandling pga af feks race. Det må vel så alt andet lige betyde, at der faktisk findes forskellige menneskeracer?

  Så et par logiske spørgsmål – er racismeparagraffen egentlig bare et stort hoax (bedrag)? Hvordan kan nogen dømmes efter et racismebegreb, der iflg videnskaben slet ikke findes? Vi er jo alle afrikanere! Eller er den der såkaldte “videnskab” bare et villigt værktøj for bevægelsen – politisk korrekthed?

 65. Af Jesper Ørsted

  -

  Der var engang jøder foretog dyreofringer. Det gør de ikke længere. Men de ofre stadig drenges forhud. Den skik bør de gå fra, nøjagtigt som med dyreofringerne. Forældede religiøse skikke, der indebære død, lemlæstelse eller pinefuld aflivning af dyr bør naturligvis ophøre og det bør naturligvis forbydes i Danmark. Hvis der er nogle religiøse grupper der har problemer med det, så står det dem frit for at rejse. Skik følge eller land fly. Det har intet med anti-semitisme, anti-islamisme eller anti-nogetsomhelstandet. Det er blot pro-sund forstand. Hvis en voksen vil omskæres, fint nok. Det der ikke er fint nok, er at skære i sunde og raske drengebørn. Hvorfor er det så svært at forstå?

 66. Af Morten Kristiansen

  -

  I den hasbara manual (https://www.sott.net/signs/hasbara.pdf) jeg har fundet kan jeg ikke finde det omtalte citat. Hvilken kilde bruger du?

  (Og nej jeg er ikke jøde, påvirkningsagent eller det der ligner).

 67. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS NIELSEN, ja, misundelsens grønne galde! Den har vist aldrig været en bestseller. Jeg købte den sidste gang for, ja, det må være henimod tyve år siden. Det er ligesom med ridderkorsene, nedvurderet af dem, der aldrig kommer i nærheden af dem. Og så er det bare statens måde at sige tak til sine tro medarbejdere efter mange år. I det private forgyldes de samme mennesker med store, til tider meget store gratialer.

 68. Af Niels Peter Lemche

  -

  P. TORBENSEN – 6. AUGUST 2016 0:13, ja, det er jo ikke forkert; men race har været brugt anderledessiden oldtiden, hvor race egentlig kunne bruges om personer, der f.eks. tilhørte en særlig metier. Siden har det haft sin nyere europæiske historie, og den er just ikke behagelig at læse om, så derfor må man reagere, når racismekortet trækkes op af lommen, som i flere indlæg på denne blog, hvor flere har fået mulighed for at lufte deres antisemitisme, som–således som jeg allerede har skrevet–intet har med araberne at gøre, men er et udtryk formet i vor verden om jøderne.

 69. Af Henning Svendsen

  -

  Foretager Jøder ikke dyreofringer??hvor har denne Ørsted gået i skole.
  Ja Bosse er ved at blive populær !nu er det tredie gang han overhaler de to unge damer og kan fremvise -likes-der runder de 50 og klientellet er næsten det samme med Proffessor Tribini i spidsen som har fundet en ny hoppeborg

 70. Af Finn Bjerrehave

  -

  Semit som bruges mod Jøder, i negativ betydning, og så slår jeg Semit op på Google, og den eneste befolkningsgruppe som fra mellemøsten som ikke er Semit er Jøderne, og hvordan forståes denne tilsmusning af Jøderne når det er Araberne der er Semitter ? måske som brug af ordet Neger på alle med brun hudfarve.
  Sprogets våben. Finn Vig

 71. Af P Christensen

  -

  Lad os håbe at der i fremtiden kan vaccineres mod (rabiat) religiøsitet.
  Der findes ikke noget mere fordummende, splittende og ødelæggende
  for menneskeheden end (de mange) religiøse tosser.

  Religion bør alene være den enkeltes egen sag.
  I stedet anvendes den til at manipulere, kontrollere og destruere sine omgivelser.

 72. Af P Christensen

  -

  Det er ikke “racisme” at kritisere folk med særlige overbevisninger.
  Jøder, kristne eller muslimer er ikke racer,
  ligesom socialister, liberale eller konservative ikke er det.

 73. Af Tue Jesper Leunbach

  -

  Lad være med at blande spørgsmålene om omskæring og antisemitisme sammen. I så fald er jeg en delvis jødisk antisemit. At nogen mener de har ret/pligt til at mishandle deres sønner, med henvisning til at en eller anden for 10.000 år siden lavede en aftale med en eller anden, de kalder for Abraham, bør ikke kunne få vores lovgivning til at tillade omskæring. Lige som med fx tatoveringer er det noget folk selv må tage beslutning om, når de har nået myndighedsalderen.
  Politisk set tror jeg Peter Kurrild-Klitgaard ramte ganske præcist, engang han beskrev emnet i groft sagt. Han talte om to uensartede fløje, som på den ene side bestod af jøderne, muslimerne, DF og frelste socialister, mens den anden fløj bestod af borgerlige, liberale, socialdemokrater og kommunister. Jeg kan fx ikke forstå hvordan en liberal kan støtte omsæring.

 74. Af Erik Bramsen

  -

  Jeg ved ikke om Michael Boess slet og ret reciterer parolen fra det store, semitiske udland, men her i andedammen har modstanden mod at skaere i spaedboerns koensorganer intet som helst med antisemitisme at goere.

 75. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så er det interessant, hvordan diskussionen samler sig om den jødiske omskæring, når den faktisk også gælder alle muslimer. Men det sker først i forbindelse med pubertetsriterne, hvor det unægtelig er et meget større indgreb. Og hvis de så bare ville holde sig til drengene. Den muslimske omskærelse af piger er da uendelig meget mere skadelig, og så hjælper det ikke, at det ikke er en oprindelig mellemøstlig skik, idet den kommer fra Afrika. Hvem var det her, der så en chance for at lufte sin latente antisemitisme? Hvorfor ser man så lidt kritik af den muslimske skik?

 76. Af Jan Petersen

  -

  Skifter lige emne lidt, men stødte på det her videoklip af US præsidentkandidat Hillary Clinton. Ret skræmmende at se. Google iøvrigt selv “hillary clinton ill” og “bill clinton ill”

  https://www.youtube.com/watch?v=NsnCHO1bLzg

 77. Af Torben Mølgaard

  -

  Glimrende indspark i debatten.
  Kommentarerne er rystende, det filter som kommentatorerne råber op om, fungerer da vist dårligt med de grove neonazistiske skriverier, vi her er vidne til.
  Zionisme er arbejdet for et retmæssigt jødisk hjemland. Så antizionister er for nedlæggelsen af Israel, etnisk udrensning og genoplivningen af “endlösung”, går jeg ud fra. En god ærkedansk holdning….

 78. Af Niels Peter Lemche

  -

  TORBEN MØLGAARD, problemet med filtret er, at det agerer fuldstændig vilkårligt. Neg tror ikke engang, at der er specielle fy-ord, som får ting siet fra. Men vi er vist enige om, at det er utroligt, hvad får lov til at komme op på disse blogs. Specielt hvis man læser om betingelserne for at deltage i debatten. Det tyder blot på, at der ingen kontrol er med, hvad der faktisk står.

  Jeg ved ikke, om zionisme er arbejdet for et retmæssigt jødisk hjemland. Men givetvis for et jødisk hjemland. I øvrigt startede zionismen som et kristent projekt, som stadig har en hvis tilslutning i amerikanske konservative kristne kredse: Der må være et Israel; eller kommer Kristus ikke ridende på skyerne, og slaget ved Harmageddon kan ikke udkæmpes. Som f.ek.s Gore Vidal gjorde opmærksom på, var/er de samme kredse stærkt antisemitiske.

  I øvrigt taber ziomismen betydning i den unge generation i Israel (eller ligger latent gemt nede i deres personlige ’skatkister’). Det er et voksende problem for de traditionelle zionister.

 79. Af Rikke Nielsen

  -

  At et indgreb på smådrenges kroppe skal forvrænges til et spørgsmål om anti-semitisme er – for mig – et usympatisk udsagn. Islam har den samme skik, og at mit forsøg på at beskytte smådrenge mod – det der i min optik er – et fysisk overgreb – skal gøre mig til antisemit og antimuslim, er noget af en stråmand.

  Vi bliver nødt til at være enige om magthierakiet i Danmark; øverst må nødvendigvis være Grundloven og de afledte love, og religionerne kommer meget meget længere nede, hvorfor religioner ikke “bare” kan få lov til at forgribe sig på børn, fordi de er beskyttet af den berøringsangst, der er over for religioner generelt.

 80. Af Gert Olesen

  -

  Overgrebene mod drengebørn er meget usympatiske og hører ingen steder hjemme. Men de overgreb der foregår mod pigebørn i afrikanske og muslimske lande, er så onde, uhyrlige, modbydelige, barbariske og stupide/vanvittige/psykopatiske, at de burde være totalt forbudte overalt, og ihvertfald her i landet. Og straffen for at udsætte pigebørn for den slags pervers lemlæstelse burde være 25 års fængsel. Men retsplejen er nu så slap at selv de værste forbrydelser undskyldes af juristerne.

 81. Af Gert Olesen

  -

  I det hele taget er retssystemet i Danmark så slattent og dårligt fungerende, at det kaster skam over de ansvarlige. Ofrene hånes, og selv de allermest brutale og stupide bøller behandles med fløjlshandsker. På det seneste er det hele blevet så slapt at selv fængselsbetjente terroriseres med overfald og skyderier, og forbryderne prøver at tage magten over personalet og fængslerne. Og alt for tit løslades vaneforbrydere, så de hurtigt kan fortsætte deres overfald og ugerninger.

 82. Af Gert Olesen

  -

  Den allerstørste forbrydelse i Danmark foregår i denne tid, lige for øjnene af os. (bortset fra ignoranterne der har valgt at være døvblinde) Det er den invasion, fordrivelse og udskiftning af danskerne som regeringen/partiernes flertal har iværksat, og som de ikke ønsker at standse. Den lavineagtige indstrømning sydfra er politikernes flertal ligeglad med, eller de kalder den BERIGELSE. Det er løgnagtig galimatias, det er landsforræderi, det er selvmorderisk og morderisk gak-gak politik.

 83. Af Gert Olesen

  -

  Enhver med mere end fem brikker at flytte med, kan regne ud at Danmark hurtigt kan havne i samme situation som Sverige, der nu er ved at udslette sin egen kultur og civilisation, fred og sikkerhed, fordi løgnepropaganda, fortielser og hetz har skaffet kommunister, femi-fascister og politiske godheds-tosser overmagten. Læs snaph, 180g og den korte avis om den uhyggelige udvikling i nabolandet.

 84. Af Niels Larsen

  -

  Der findes ikke islamistisk terror; der findes kun islamisk terror.

  For der findes ingen islamisme, kun islam – og islam er beskrevet i hadeskriftet koranen.

 85. Af Javier Martinez

  -

  AF ELSE MARIE AREVAD – 6. AUGUST 2016 1:53
  “Kan vi dog ikke lære at skelne mellem de israelske magthavere med premierminister Benjamin Netanyahu i spidsen og vores danske medborgere af jødisk oprindelse? ”

  Nej,for de fleste støtter Israel blindt. …Og Israels overgreb drejer sig ikke om det er Netanyahu eller en rød Israeler der styrer..Det er det samme altid.

  “Hvis en voksen vil omskæres, fint nok. Det der ikke er fint nok, er at skære i sunde og raske drengebørn. Hvorfor er det så svært at forstå?”
  Jesper Ørsted.

  Helt enig..Man skal være myndig for at kunne gifte sig, køre bil mv..Hvorfor ikke være myndig før lovligt kunne indoktrineres i religion? Grunden er åbenbart. Hjerneforvridningen herom skal starte i en tidlig alder, ellers virker religion ikke! Den skal ind via modermælken på et uskyldigt påvirkeligt barn, der så må leve med arrene resten af livet.

 86. Af Javier Martinez

  -

  AF MORTEN KRISTIANSEN – 6. AUGUST 2016 8:17
  I den hasbara manual (https://www.sott.net/signs/hasbara.pdf) jeg har fundet kan jeg ikke finde det omtalte citat. Hvilken kilde bruger du?

  Du er på et for lavt trin i den jødiske Hasbara gruppe…Kun hackere og højere op i hierarkiet får lov at læse side et der beskriver at alt israel l og jøde kritik skal mødes med ordet antisemitisme..Hvis du er i tvivl behøver du blot læse fra jødiske påvirkningsagenter i denne debat , og i avisen som helhed og alle andre aviser.
  https://wikispooks.com/wiki/Hasbara_(2009_manual) Ikke mindre end 2ooo studenter i Israel og verden modtager nu løn for at argumentere for Israel i verdens medier kom det frem nogle år tilbage..

 87. Af Javier Martinez

  -

  AF MORTEN KRISTIANSEN – 6. AUGUST 2016 8:17
  Hvilken kilde bruger du?

  Du er på et for lavt trin i den jødiske Has bara gruppe…Kun hackere og højere op i hierarkiet får lov at læse side et der beskriver at alt israel l og jøde kritik skal mødes med ordet antisemitisme..Hvis du er i tvivl behøver du blot læse fra jø diske påvirkningsagenter i denne debat , og i avisen som helhed og alle andre aviser.
  https://wikispooks.com/wiki/Hasbara_(2009_manual)….https før! Ikke mindre end 2ooo studenter i Israel og verden modtager nu løn for at argumentere for Israel i verdens medier kom det frem nogle år tilbage..

 88. Af ole jessen

  -

  Danske mænd har generelt været dygtige, kloge, flittige, modige, kultiverede og fremsynede. Men på eet punkt har de fejlet. De har ligesom svenskerne og tyskerne overladt alt for megen magt til politik-kvinderne. Som muligvis er en særlig race. Ihvertfald har politik-kvinderne i de sidste 100 år konspireret mod mændene og familierne. Uophørligt har de undergravet og svækket alle de værdier som bærer en civilisation oppe. Danmarks og hele Europas økonomi, velfærd, fred og sikkerhed er nu svækket så meget, at det kan ende i det rene ragnarok.

 89. Af ole jessen

  -

  De “almindelige” kvinder er OK, dem kan der siges meget godt om. Men de politiserende kvinder, feministerne, ligestillingsfanatikerne og pladderhumanisterne er en trussel mod alt og alle. Selvfølgelig skal vi ikke havne i samme grøft som islamisterne, der undertrykker og mishandler kvinder. Men behøver vi at grave os ned i den modsatte grøft, hvor mændene er retsløse og til grin, og hvor familier og børn manipuleres og tyranniseres af femi-fascister, rødstrømper og mandshadende betonkællinger?

 90. Af ole jessen

  -

  De “almindelige” kvinder er OK, dem kan der siges meget godt om….. (resten er i filtret)

 91. Af Javier Martinez

  -

  “antisemitisme, som–således som jeg allerede har skrevet–intet har med araberne at gøre, men er et udtryk formet i vor verden om jøderne.” npl

  Da araberne også taler et semitisk sprog, er Israels modbydeligheder mod dem også antisemitisme..Husk dine egne ord..

  “og den eneste befolkningsgruppe som fra mellemøsten som ikke er Semit er Jøderne”

  Det er egentlig talt utroligt sjovt, at ikke generelt ikke semitisk folk -jøderne- bruger ordet om sig selv, men ikke det store semitiske nabo folk Palæstinenserne som vitterlig er semitter.

  Jeg har et meget langt og fyldestgørende indlæg fra igår i filteret herom med 3-4 links..Kunne du ikke sætte det på Boss?

  ” Hvorfor ser man så lidt kritik af den muslimske skik?” NPL
  Det gør man heller ikke…
  Side 78 has bara manualen…”Hvis en kritikere af Israel kritisere vores skæring i spædbørns kønsorganer, påpeg hvor der ingen kritik er mod dens ditto i islam!..Dette skal nok få dem til at holde kæft, men ihvertfald fjern lidt fokus på at vi gør det.”

 92. Af Javier Martinez

  -

  NPL bliver ved med at bruge ordet antisemitisme mod hver mand og hans hund..Må jeg have lov at spørge hvor meget Israel betaler dig månedligt for at følge hasbara manualen slavisk?

  “Kommentarerne er rystende, det filter som kommentatorerne råber op om, fungerer da vist dårligt med de grove neonazistiske skriverier, vi her er vidne til.” Torben Mølgaard

  Rent vås..Højst en kommentar i denne blog der har været borderline..Derimod en yderst saglig diskussion for engang skyld..Side 4 has.bara manuallen..”Påpeg at de er naziste r eller antisemitter hvis du ikke kan finde ud af kritisere deres mening, og den rammer plet. det lukker diskussionen.”

 93. Af J. Hans en

  -

  AF ELSE MARIE AREVAD – 6. AUGUST 2016 1:53
  “Kan vi dog ikke lære at skelne mellem de israelske magthavere med premierminister Benjamin Netanyahu i spidsen og vores danske medborgere af jødisk oprindelse?”

  Jo. Det kan de fleste.
  Men israels proselytter trækker anti semit kortet hver gang nogle kritiserer forbryderstaten israel.
  Hvor mange danske jøder støtter i øvrigt Netanyahu`s forbrydelser.
  I USA er støtten til israels målrettede mord på kvinder og børn faldende.

 94. Af Jakob Schmidt

  -

  Jeg ville ikke have noget imod, at betale licens, selvom jeg ikke har et tv, og ikke ser tv, hvis DR holdt sig stramt til deres basale serviceforpligtelser, og licensen var tilsvarende lavere.

  Men det er absurd, at jeg også er tvunget til at betale for, at andre kan se DR’s ligegyldige underholdningsprogrammer.

  Mange unge ser heller ikke tv, og licensen er ikke bare et greb i lommen for fattige unge – og ældre.

  Uddrag fra “Svenskerne slipper: Danmark fortsat indlagt til tvangs-licens” af Troels Gadegaard Frølich, MX 14.10. 2014:

  “Det er ingen hemmelighed, at det er svært at slippe for at skulle betale de 2.436 kroner om året, som DR kræver i medielicens. Men er det overhovedet lovligt at kræve medielicens af folk, der ikke har et tv og ikke er interesseret i at bruge DR’s tilbud, fordi de har en telefon eller en tablet, der kan gå på nettet?

  I Sverige blev det spørgsmål for kort tid siden besvaret med et nej: Den svenske forfatningsdomstol har underkendt selskabet Radiotjänsts ret til at opkræve licens af folk, ikke har et tv eller en radio. Deres telefoner, computere og tablets er nemlig ikke lavet med det primære formål at kunne se tv og høre radio, og derfor gælder licensen ikke for dem.”

 95. Af j nielsen

  -

  “Jøder, kristne eller muslimer er ikke racer,
  ligesom socialister, liberale eller konservative ikke er det.”

  Der er dog den forskel, at religion i meget høj grad går i arv, mens politiske anskuelser ikke gør det.

  Man bestemmer 100% selv om man vil være socialist, konservativ eller liberal.

  Man bestemmer overhovedet ikke selv om man vil være fx. jøde. Historien har flere gange vist, at det kan andre bestemme for én. Man bestemmer i nogen grad om man er kristen eller muslim. Men som udgangspunkt er man meldt ind fra fødslen. Det er en af årsagerne til at disse religioner har overlevet til i dag.

 96. Af j nielsen

  -

  “De er i bund og grund parasitter på det oprindelige folk, uanset hvor i verden de slår sig ned. Hvis i gennemgår jøderne i Danmark vil i finde primært landsskadelige politiske holdninger. Zenia Stampe er jøde. En jødeinde.”

  Nu synes jeg vi i betænkelig grad nærmer os en reinkarnation af Heinrich Himmler. Et eller andet sted måtte han jo dukke op igen, hvis ellers man tror på den slags. Og det blev så her. I Danmark.

 97. Af Jakob Schmidt

  -

  “Man bestemmer overhovedet ikke selv om man vil være fx. jøde.”

  Jo man gør!

  Og derfor skal alle drenge, der er født af jøder have ret til, selv at bestemme, om de vil omskæres, når de er blevet store nok til vurdere det; – dvs.,omkring atten år gamle.

  Men du har desværre alligevel ret, for fjolser, som Martini, udnævner gladeligt alle, som de har et horn i siden på, til jøder.

  Martini er helt på linie med Göring, der som bekendt sagde; “Wer Jude ist, bestimmt Ich!”

 98. Af bo nielsen

  -

  Ja cob S har ret i at tvangs TV-licensen overfor folk der ikke har TV, næppe er lovlig. Men DR er jo et ret hensynsløst foretagende. Og på tom jen sens blog lukkes der, noget selvmodsigende/irrationelt, af for afslørende kritik af DR.

 99. Af bo nielsen

  -

  Men den belgiske avis lader radikale betonhoveder og islamiserings-tilhængere brede sig uhæmmet på næsten alle blogs.

 100. Af Jakob Schmidt

  -

  Det er selvfølgelig ikke kun drenge, der er født af jøder, der selv skal have ret, til at bestemme, hvad de tror på – hvis de da tror overhovedet – og som derfor skal have ret til selv at bestemme, om de vil omskæres.

  Alle børn, uanset deres forældres religion, der er i risiko for at få mutileret deres kønsdele af rituelle/religiøse grunde på deres forældres foranledning, skal beskyttes af loven, så det bliver forbudt at omskære mindreårige.

  Loven bør give drengene ret til selv at bestemme, om de vil omskæres, når de er blevet modne.

  Der står iøvrigt ikke ét ord om omskæring, i koranen – hverken af drenge eller af piger.

  Der står blot, at muslimer skal følge Abrahams eksempel, og Abraham omskar som bekendt sig selv, da han omtrent var blevet olding; så muslimer følger IKKE Abrahams eksempel, når de tvangsomskærer mindreårige drenge!

 101. Af Frederik Christiansen

  -

  At visse bloggere mest er med for at kvæle og drukne debatterne i vås og løgn, i radikal, kommunistisk eller muslimsk propaganda, er soleklart. Det som er så mærkeligt, det er at den belgiske avis mobber bloggere der har andre synspunkter. De blokeres ofte. Styres tante B. fra Belgien? Eller af R-partiet?

 102. Af j nielsen

  -

  “Ja cob S har ret i at tvangs TV-licensen overfor folk der ikke har TV, næppe er lovlig. Men DR er jo et ret hensynsløst foretagende.”

  Hvis jeg ellers husker rigtigt blev det gennemført af Brain Mikkelsen. Jeg tror ikke DR kan vedtage den slags ting på egen hånd.

 103. Af hektor heimlich

  -

  Den svenske sosse-udenrigsminister Margot Wallstroem, som i mange år var en tavs EU-pengepuger i Bruxelles, har -efter at være kommet tilbage til Sverige- optrådt som den hårdnakkede anti-semit hun er. En skam for os alle.

 104. Af Gert Hansen

  -

  Citat fra artiklen: ‘Jeg vil ikke påstå, at det er et udtryk for antisemitisme at være imod omskæring af drenge. ‘

  Selvfølgelig ikke. Hvordan kan mostand mod omskæring i enhver form, det være sig af muslimer, jøder eller afrikanske animister , være antisemitisme?

 105. Af j nielsen

  -

  “Men du har desværre alligevel ret, for fjolser, som Martini, udnævner gladeligt alle, som de har et horn i siden på, til jøder.”

  Lige præcis.

  — Er det nu jeg skal afsløre at J i Nielsen selvfølgelig står for jøde.

  Og tænk så lige på det her. Der er nok af overvintrede nationalister der vil gøre dit og vil gøre dat ved alle muslimerne. Tag så den her 15 årige dreng der siger: Jamen jeg er da ikke muslim. Jeg tror ikke på noget af det dér. Så er svaret: Hvad er dine forældre? Muslimer. Hvad gør det så dig til? Muslim!

  Det er det man vil blive stillet overfor. Det har ikke en bønne at gøre med hvad man tror på. Man bestemmer ikke selv hvad man er. Andre kan rage den ret til sig.

  Det gælder (visse) religioner. Det gælder ikke politik, ihvertfald ikke her i landet (når man ser bort fra blogs, hvor det er en særlig sportsgren at skyde folk ting i skoene). Derfor holder parallelliseringen af politik og religion ikke. Nogle religioner ligger tættere på race, fordi man 1) er født ind i det, og 2) ikke uden videre kan melde sig ud.

 106. Af Javier Martinez

  -

  Jacob Schmidt

  Overhovedet ikke..Hvis folk ikke er villig til selv at oplyse om de er jøde, man kommer uafbrudt med retorik taget fra jøde manualen “hasbara”, og kalder alt israel kritik for antisemitisme, har vi et demokratisk problem!. NPL er blevet spurgt masser af gange, men nægter at svare. Blogejer her var seriøs nok til at skrive at linket var fra en jøde..Og det skal han også¨i et demokrati for forståelsen af interessers skyld.

  Omskæring blandt jøder er ret så essentielt til deres religionsforståelse..http://politiken.dk/debat/profiler/herbener/ECE1694357/derfor-er-et-forbud-mod-drengeomskaering-problematisk/
  Derfor er det muligt at mange Danske jøder ville emigrere hvis der blev et forbud, eller mishandle deres børns kønsdele i udlandet-som mange muslimer også gør-og det er vel ikke helt dårligt?

  6000 jøder kun i Danmark. Man deres mediemagt er massiv her i landet og politiske magt..Hvis boss nogensinde skulle frigive mit saglige indlæg fra igår herom , står det også beskrevet hvor meget her udførligt. Dr2 lader kun til at bestå af jødiske tv værter…Og når vi snakker om Israel er det yderst usagligt. Chefredaktører over tid i Danske medier? Et utal fra den lille jødiske gruppe, såvel som andre ledende i medierne.

  Vi er uafbrudt vidne til klynk derfra..Sidste gang da broens stjerne nægtet at deltage mere og filme i Malmø..

 107. Af Javier Martinez

  -

  “— Er det nu jeg skal afsløre at J i Nielsen selvfølgelig står for jøde.”

  Var ikke klar over at Johanne Schmidt Nielsen var jøde?..Og fred med det da, hun lyder fornuftigt nok da og er en tilkendegivet ateist? Derudover har jeg respekt for alle ikke zionistiske, ikke troende jøder som Johanne i så tilfælde.

  Dog er hun jo født i 1984, og kender altså ikke det fredelige smørhul Danmark i årene før, før borgerlige startede masseindvandringen..Og det er en problem, enhedslistens manglende indsigt herom..Selvom du jo nu er på orlov.. 🙂

 108. Af Jakob Schmidt

  -

  Apropos tv-serien Broen, så indrømmede DR’s tidligere dramaqueen – undskyld; dramachef -, Ingolf Gabold, for nogle måneder siden, at de tv-serier, som DR producerede under hans ledelse, var bevidst, antinational, politisk propaganda, rettet mod DF.

  DF’ere – samt andre, der ikke er på linie med DR’s politiske propaganda – skal også betale tvangslicens, for at finansiere DR’s ensidige, politiske propaganda.

  Er ensidig, politisk propaganda en public service-forpligtelse?

 109. Af Javier Martinez

  -

  Det er naturligvis DR´s ansvar at oplyse om fascisme, kommunisme og liberalisme Jakob….

  DF er populistisk kun, og har aldrig fået fuldført noget af deres politik og heller aldrig ønsket det..Indvandringen mere end fordoblet pr. år, under VKO og deres mandater fx..
  Og de har stemt for flere EU lovforslag end noget andet parti, og er det hemmelige eu ja parti.

  Hvilken form for DF retorik savner du i DR, og ikke mener bliver vist? Jeg ser ingen former heraf.

 110. Af P. Torbensen

  -

  Omskæringen af jødiske drengebørn handler om bevarelsen af sin identitet som jøde,George Metz udtalte i en artikel i Information fra 2012 (kan desværre ikke linke denne),omskæringen
  betyder alt for vores forståelse , traditioner og ophav-vores identitet-det giver mening”(citatet er efter egen hukommelse).Det er da en smuk udtalelse fra et forstandigt menneske som vedkender sig sin etnicitet som jøde og dansker,fred være med det.

 111. Af Anders Nielsen

  -

  Af Niels Peter Lemche – 6. august 2016 8:31 om os, der betragter den blå bog som en levn fra en snobbet fortid: ” ja, misundelsens grønne galde! Den har vist aldrig været en bestseller. Jeg købte den sidste gang for, ja, det må være henimod tyve år siden. Det er ligesom med ridderkorsene, nedvurderet af dem, der aldrig kommer i nærheden af dem.”

  Den blå bog udgives af Gads forlag, og selv om tanken synes dig fremmed, har mange i tides løb sagt nej til at blive optaget i den. Et af de kendte eksempler var ØK’s stifter skibsreder og justitsråd H. N. Andersen, der modtog Elefantorden, hvilket siden kun er overgået to danske borgere, nemlig Niels Bohr og hr. Møller En anden kendt og ualmindelig dygtig erhvervsmand, der gavnede samfundet på forskellig vis og takkede nej, var grundlæggeren af ECCO koncernen Karl Toosbuy. Det er heller ikke alle, der tager imod ordener og reagerer på Ordenskapitlets henvendelse om en personlig levnedsbeskrivelse, selv om der er en kongelig afsender. Jeg ved det, fordi jeg er i besiddelse af sådanne papirer, hvis opfordring ikke blev fulgt.

  Det er ikke vanskeligt at få en orden i Danmark, man kan have snorksovet sig igennem et offentligt job, eller opfordret nogle venner til at anbefale en som værdig, de skal blot skrive til majestæten eller Ordenskapitlet i tilpas rosende vendinger, og det vil som oftest kaste noget af sig, selv om det undertiden er grotesk. Da Den blå bogs indhold er blevet så omfattende, er man begyndt at lade folk sive ud igen i levende live, fordi de kun var kendte fra tv, sport eller hvad ved jeg i en kort periode. Dog er man blevet mere large overfor folk, der har fået en dom for kriminalitet, men efter krigen var der mange, der røg ud med brask og bram. Som barn var jeg nabo til en sådan type. Han var stadig hamrende dygtig men på det tidspunkt kendt som en moralsk anløben person.

 112. Af Jakob Schmidt

  -

  Forældre, der tvinger deres mindreårige børn, til at blive omskåret, krænker deres børns religionsfrihed!

  Tro er og bliver et personligt spørgsmål; man kan trække en hest til vandet, men man kan ikke tvinge den til at drikke.

  Hvis man ikke i det mindste forsøger at være en troende jøde, så er man simpelthen ikke jøde, ligesom man ikke er kristen, hvis man ikke tror på gud, eller på Jesus’ genopstandelse; religion er et trosspørgsmål, og ikke et kulturelt fænomen.

  Derfor må det selvfølgelig også være et personligt spørgsmål, om man vil være jøde, og dermed, om man vil omskæres.

 113. Af Javier Martinez

  -

  AF P. TORBENSEN – 6. AUGUST 2016 13:51

  Metz er uden tvivl Danmarks bedste og mest intelligente jøde.

  Men omskæring er middelalderlig og skal forbydes. Han tager fejl her, og vi skal ikke ledes rundt i manegen af religiøse..Og så er han såvidt jeg erindre ikke troende selv…
  http://georgmetz.dk/troloese-tanker/

  Jøderne i Danmark må lære at leve med at mishandling af deres børn stopper..

 114. Af Jakob Schmidt

  -

  @P. Torbensen

  “Omskæringen af jødiske drengebørn handler om bevarelsen af sin identitet som jøde…”

  Hvad, med de drenge, der ikke vil være jøder, og heller ikke vil opfattes af andre som jøder, selvom de har jødiske forældre?

  Det er ikke spor smukt, at tvinge andre til at tilhøre en bestemt religion, uanset, om man er ofrenes forældre, eller ej; tro er en personlig sag.

  Desuden tror man kun, hvis man tror – uanset, om man er omskåret, eller ej!

 115. Af Javier Martinez

  -

  “Hvis man ikke i det mindste forsøger at være en troende jøde, så er man simpelthen ikke jøde, ligesom man ikke er kristen, hvis man ikke tror på gud, eller på Jesus’ genopstandelse; religion er et trosspørgsmål, og ikke et kulturelt fænomen.”

  Enig som sådant..Problemet er at mange jøder fortsætter med at se sig som jøde selv som ateist, ikke zionist mv. Dette pga. historien og jødeforfølgelserne..Du skal lede langt og længe efter en jøde der ikke støtter Israel og acceptere at de annekteret landet fra dem der boet der på unfair vis..Og dette ligegyldigt om troende jøde eller ej. Jeg har flere sådanne jødiske bekendte..Kun en enkelt er kritisk over for Israels optræden i koncentrationslejrene Gaza og Vestbredden..Ser det som et nødvendigt onde med andre ord. Som om at fordi de har været forfulgte har de nu ret til at forfølge andre..Jøderne har generelt intet lært om deres eget misbrug, men tværtimod tillært sig viden fra denne og nu gør det samme i dag i Israel og mellemøsten mod andre..

 116. Af Gert Hansen

  -

  ‘Fred under sharia’.

  Når man ser på hvorledes islamiske samfund/lande ofte tér sig internt, over for hinanden, over for deres naboer, så må dette udsagn betragtes som en selvmodsigelse.

  Betegnelsen ’sekulær sharia’ er, af indlysende årsager, noget vrøvl.

 117. Af P. Torbensen

  -

  Ja religion er et trosspørgsmål selvklart,men så sandelig også udtryk for et kulturelt ståsted,m.h.t. hvornår man er jøde er ganske klart-der er man når man er født af sin jødiske moder,hvem der så er faderen har ingen betydning ,da det jo godt kan være lidt problematisk.

 118. Af Jakob Schmidt

  -

  @Martini

  Det er fint nok, at vi er ret enige om, at tro også må være et personligt spørgsmål for jøder, og at drenge, der har jødiske forældre, derfor selv skal have ret til at bestemme, om de vil omskæres som tegn på, at de selv har valgt at tro på den jødiske religion.

  For det er jo ikke ufarligt i vore dage, at blive udnævnt til jøde af andre, selvom man ikke opfatter sig selv som jøde, for islamistiske terrorister går som bekendt målrettet efter jødiske ofre.

  Men, hvis du virkeligt mener, at børn af jødiske forældre selv har ret til at vælge, om de vil være jøder, og opfattes af andre som jøder, så fatter jeg ikke helt, at du leger Göring og udnævner debatdeltagere, som du ser dig sur på, til jøder…

 119. Af Javier Martinez

  -

  “Han fulgte udviklingen siden århundredskiftet, og hans hovedpointe var, at myndighederne ikke havde grebet ind i tide og grebet om ondets rod. Det skyldtes, at de længe havde troet, at den terror, der dengang foregik, ”blot” var rettet mod zionismen, ja, i grunden slet ikke var terror.” Boss

  At adskille zionistisk terror begået af statsapparatet i Israel fra islamisk er forkert..Det er en og samme..Israel har dog en stor interesse i at foregive at være en sekulær stat med plads til alle, falsk som det nu er. Det er en religiøs stat, hvor jødedommen er baggrunden for alt..Den er kun sekulær i virkeligheden, pga. internationale konventioner.

  Terrorister i IDF der skyder stenkastende småbørn og andre uskyldige, bliver så godt som aldrig straffet der. Modsat terrorister der dræber israelske soldater.. Da statsapparatet forrige år dræbte og lemlæstet 14.ooo civilie palæstinensere i gaza og selv kun mistet 77 soldater, og ødelagde et helt land, så det i dag ligner Berlin efter anden verdenskrig, bliver aldrig straffet..de gik systematisk efter skoler og hospitaler med flest civile i. Det er statsterror..

  Vi kommer ikke videre før vi acceptere at Israel udfører terror på ligefod med mange andre terrororganisationer. Og vi skal have indført en økonomisk blokade over for landet indtil det makker ret og følger menneskerettighederne.

 120. Af Jakob Schmidt

  -

  “…hvornår man er jøde er ganske klart-der er man når man er født af sin jødiske moder…”

  Nazisterne havde den samme opfattelse, og derfor var der mange ateistiske tyskere, der havde en jødisk mor, der blev aflivet i de nazistiske gaskamre, selvom de selv for længst havde forkastet den jødiske tro, og ikke opfattede sig selv som en del af det jødiske folk…

  Men religion er og bliver et trosspørgsmål, og man kan kun selv bestemme, hvad man rent faktisk selv tror på – uanset, om man er omskåret, eller ej!

 121. Af Javier Martinez

  -

  “For det er jo ikke ufarligt i vore dage, at blive udnævnt til jøde af andre, selvom man ikke opfatter sig selv som jøde, for islamistiske terrorister går som bekendt målrettet efter jødiske ofre.”

  Som sagt ser de fleste jøder sig som jøde. 🙂 Jeg har ikke mødt nogen der ikke gør selv ihvertfald.Og de eneste jøder jeg har noget at gøre med er ateister…Det er heller ikke ufarligt i Israel at blive set som palæstinenser..De får så godt som aldrig et job i staten Israel…

  Terror betyder for undertegnede mest at man går efter tilfældige. Og altså er de begge skyldige her islamister og jøder. Når vi sammenligner med hvad de højreradikale kalder “venstreorienteret terror” i 70’erne var dette mod navngivne personer, som de så som fjender via klassekampen. Og det er yderst få der døde..Jeg vil overhovedet ikke betegne en sådan som terror..Den var målrettet!

 122. Af Javier Martinez

  -

  Skadefryden er ekstrem disse dage iblandt højreorienteret i Israel og den nye, nu normale islamistiske terror i Europa..
  http://www.b.dk/nationalt/til-europa-fra-israel-drop-hysteriet.-i-kan-sagtens-laere-at-leve-med-terror

  Israel har en stor interesse i islamisk terror i Europa..Nogen kalder ISIS for Israeli secret intelligence service..AT den blev opfundet af vesten og Israel er dog ret så givet..Israelske interesser ser en stor fordel i islamisk terror i Europa og USA. Og der skyder islamisterne sig selv i foden i længden..

 123. Af j nielsen

  -

  Det næste hit bliver en kombineret kasket og kalot. En kaskelot. Man ligner en idiot men det har jo snart været moderne et stykke tid og det kan da aldrig blive værre end de her slangekrøller.

 124. Af Javier Martinez

  -

  Nu må johanne vist hellere gå ud af solen fra sit otium med 2 års folketingsløn i bagagen, og ind i skyggen af saglighed.

 125. Af Jakob Schmidt

  -

  @Martini

  “Terror betyder for undertegnede mest at man går efter tilfældige.”

  Når højreradikale, islamistiske terrorister går målrettet efter jøder og jødiske mål, så er der selvfølgelig tale om, at de islamistiske terrorister begår racistisk terror mod jøder.

  Og når højreradikale, zionistiske terrorister – som f.eks. baruch Goldstein – går målrettet efter muslimer og muslimske mål, så er der selvfølgelig tale om, at de zionistiske terrorister begår racistisk terror mod muslimer.

 126. Af j nielsen

  -

  “Men religion er og bliver et trosspørgsmål, og man kan kun selv bestemme, hvad man rent faktisk selv tror på (…) ”

  Og vel ikke engang det. Ikke at jeg har megen erfaring med det, men det er ikke mit indtryk at tro er en viljesakt. En nådegave, for dem der bryder sig om den slags. Man kan være dybt religiøs og dybt forelsket, men man kan ikke beslutte sig til at være det.

 127. Af Javier Martinez

  -

  Schmidt@

  Glem nu ikke statsterror begået af IDF og staten Israel i gaza fx…..Useriøst kun at beskylde ortodokse jødiske ekstremister her..

 128. Af Javier Martinez

  -

  “Man kan være dybt religiøs og dybt forelsket, men man kan ikke beslutte sig til at være det.”

  Jo, mange borgerlige har i tidens løb foregivet og beslutet sig for at være forelsket for penges skyld. Såvel som religiøs af både samme årsag, såvel som politiske interesser..Ses faktisk tit!
  🙂

 129. Af Jakob Schmidt

  -

  @j nielsen

  “Man kan være dybt religiøs og dybt forelsket, men man kan ikke beslutte sig til at være det.”

  OK; det ved du åbenbart ikke noget om, men du konstaterer også selv, at du ikke har gjort en aktiv indsats, for at forstå, hvad det vil sige at “tro”.

  For mig er tro ikke et spørgsmål om, at tro på noget, eller på nogen; tro er et aktivt skabende princip i sig selv – hvis du da blev klogere af det…

  Søg, og du skal finde.

 130. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ, det var nu nok, fordi Hamas bevidst placerede deres afskydningsramper de pågældende steder. Det mærkelige ved det hele er, at Israel med et drej på vandhanen havde kunnet likvidere hele befolkningen i Gaza; men i stedet forsynede de Gaza med el og vand, ikke nogen helt lille ting i Mellemøsten midt i sommeren, men det ved du sikkert selv.

  Jeg forsvarer på ingen måde den israelske besættelse af Vestbredden og Gaza; men ret skal være ret. Din palæstinensiske propaganda fører bare ikke til noget fornuftigt. Du spiller bare Netanyahus og hans venners spil.

 131. Af Niels Peter Lemche

  -

  HEKTOR HEIMLICH, jamen hun havde et mål med sin galskab: Hun sloges for, at Sverihe skulle få plads i sikkerhedsrådet. Det kostede det svenske folk en bondegård og gjrode hende ikke mere populær. Hun skal ikke kaldes sosse-Margit, men Tosse-Margit.

 132. Af Niels Peter Lemche

  -

  Problemet med terrorister er, at hvis de vinder, bliver de forfremmet til frihedskæmpere. Skulle IS vinde–hvad selvfølgelig er en syg utopi–ville de mange selvmordsbombere blive til nationale martyrer. Hvis siger, at verden er god og fornuftig?

 133. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS NIELSEN, du skulle nok lige se efter i wikipediaartiklen ‘den blå bog’. Den lister følgende, der afslog; men læg mærke til parentesen):

  H.N. Andersen, skibsreder, etatsråd (blev optaget alligevel)
  Erik Clausen, filminstruktør (er optaget alligevel)
  C.L. Ibsen, proprietær og spekulant
  Kaj Munk, præst og digter (blev optaget alligevel)
  Carl Heinrich Petersen, arbejderhistoriker og anarkist
  Paul Thygesen, læge, professor, dr.med.
  Karl Toosbuy, grundlægger.

  Interessant, er det ikke.

 134. Af Jakob Schmidt

  -

  “Man kan være dybt religiøs og dybt forelsket, men man kan ikke beslutte sig til at være det.”

  Man kan ikke tvinge en forelskelse frem; men en flygtig forelskelse er som bekendt langt fra nok, til at sikre varig kærlighed.

  En hed forelskelse er ofte så løs som sandgrund, og man bør ikke rejse varige bygninger, hvis fundamentet ikke er mere sikkert, end som så.

  Forelskelse kommer ofte som et lyn fra en klar himmel, men man skal også være parat til at kæmpe for kærligheden, når det er svært, og dét kræver, at man beslutter sig for det!

  “Love is a decision, it is a judgment, it is a promise. If love were only a feeling, there would be no basis for the promise to love each other forever. A feeling comes and it may go. How can I judge that it will stay forever, when my act does not involve judgment and decision.”

  ― Erich Fromm, The Art of Loving

 135. Af ib nielsen

  -

  Det bliver mere og mere underligt at tante B. i den grad promoverer tågehorn, støjsendere, godhedstosser, agenter og halvhjerner, mens mere saglige bloggere mobbes og udelukkes. Hvad fan… er det der foregår?

 136. Af ib nielsen

  -

  De useriøse bloggere er særdeles flittige, men det meste af hvad de serverer er enten løgn, misforståelser, vrøvl, ligegyldigheder eller radikale “sandheder”. Massevis af læsere og bloggere er garanteret søgt andre steder hen, fordi debatterne domineres af fjollehoveder.

 137. Af bent andersen

  -

  Den allermest massive ce n su r foregår på tom jen sens blog. Det er da tankevækkende.

 138. Af Peder Pedersen

  -

  “Den allermest massive ce n su r foregår på tom jen sens blog. Det er da tankevækkende.”

  Nej, det er blot sympatisk, og stod det til mig, skulle ytringsfriheden finpudses, så at bloggene ikke agerer lynafleder for dem, der sidder på offentlig understøttelse og vræler og vrøvler deres däge væk.

  De Blå Bog er snobbernes bibel, og der står en hørm af mølkugler omkring den. Folk kan åbenbart blive optaget mod deres vilje, selv om de ikke vil levere stoffet. Andre anbragte før i tiden et eksemplar et meget synligt sted i reolen, og fandt sjovt nok lejlighed til at undskylde, at de havde været nødt til at købe den, fordi de selv var blevet optaget i den. De klogere læser i stedet Ludwig Wittgensteins blå og brune bog.

 139. Af Gert Olesen

  -

  Løkke-regeringens og oppositionens samlede politik angriber det danske folks sikkerhed og fremtid. Den udsætter vores søstre, brødre, forældre, sønner, døtre, venner, kærester og os selv for alle mulige typer af ondartet kriminalitet og sygdom mv., ligesom den snigløber vores familietraditioner, velfærd, kultur og fremtid. Med salami-metoder undergraver den forrykte/fascistiske politik alt og alle. Men de rødradikale bloggere der dominerer her vil hellere snakke om alt muligt andet, end det som er aktuelt, væsentligt og altafgørende.

 140. Af B Bune Smith

  -

  Det er dog forstemmende og deprimerende at læse kommentarerne til denne blog. Det er de samme, der skriver igen-igen og ikke er i stand til at holde sig til emnet. Vi kommer sandelig langt omkring, embedsmænds og Peter Lofts lønninger,, Hamas-krigen, som i skribenternes erindring (eller måske med fuldt overlæg) udlægges som israelsk overgreb mod Gaza, uden at Hamas’s forbrydelser nævnes, hverken dem mod israelerne eller dem mod landsmændene i Gaza, og så først og fremmest omskæring, et emne som ikke-jøder lader til alle at have en (negativ) mening om, og som skal nævnes igen-igen. Nu må alt efterhånden være sagt, så kan vi ikke snart blive fri. Jeg kan forstå, at Berlingske har et slags filter, der skulle filtrere de værste indlæg fra. Det lader nu ikke til at virke særligt godt, når både historieforfalskende og hadefulde indlæg optages.

 141. Af jan nielsen

  -

  Pe der pe der sen finder det sympatisk af ja vi er forkæles og promoveres, mens saglige bloggere blokeres?? Har pp en forskruet tankegang?

 142. Af jan nielsen

  -

  Pe der pe der sen finder det sympatisk at ja vi er og lignende klaphatte forkæles og promoveres, mens saglige bloggere blokeres?? Har pp en forskruet tankegang?

 143. Af jesper christensen

  -

  Der er nu al mulig grund til at danskerne læser BT fra fredag (ang. indvandring og terror) samt snaph/den korte/180g og jp-jalving.

 144. Af Javier Martinez

  -

  “det var nu nok, fordi Hamas bevidst placerede deres afskydningsramper de pågældende steder. ” NPL

  Hasbara manual side 8, paragraf 3..”Siger de at vi ødelagde alle deres hospitaler og skoler mv.,i Gaza så fortæl at det var fordi Hamas ønsket at dræbe så mange af deres egne børn og koner som muligt..Ps husk at kald dem antisemitiske til sidst..”

  “Det mærkelige ved det hele er, at Israel med et drej på vandhanen havde kunnet likvidere hele befolkningen i Gaza; men i stedet forsynede de Gaza med el og vand,”..

  Det første de gjorde var at smadre gazas eneste power plant…
  https://www.hrw.org/news/2014/08/10/gaza-widespread-impact-power-plant-attack

  Hasbara manual side 18, paragraf 8…”fortæl dem at vi ikke stjæler deres vand via “chemtrails and geoengineering” og underjordiske boringer, at vi derimod sælger dem israelsk kildevand fra deres egen vand”

 145. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 6. AUGUST 2016 15:10
  “Problemet med terrorister er, at hvis de vinder, bliver de forfremmet til frihedskæmpere. ”

  Vi så det i de første krige i Israel hvor jøderne vandt, såvel under den første konge i Danmark som vandt via skruppelløs terror..

  Nogle er dog ægte frihedskæmpere og helte..Fidel og Raul Castro fx.

  Den blå bog er for folk med storhedsvanvid som dig Lemche…

  “De klogere læser i stedet Ludwig Wittgensteins blå og brune bog.”

  De endnu mere kloge læser Nietzsche..

  Which brings us to the question of the Jews. Nietzsche’s position on the Jews is complex and decidedly mixed. On the one hand, they are the embodiment and product of the despised slave morality. Jews owe their very success to the promotion and exploitation of this way of thinking. On the other hand, they did succeed: they ‘defeated’ (or rather, outlived) Rome, and thus were able to successfully pull off that inversion of values in which the slave eclipsed the master. Partly for this very reason they have been able to sustain themselves as a distinct ethnicity through the millennia. They are hardened survivors; they are (relatively) pure; they know how to succeed.

  We see this ambivalent attitude in an early work, Human, All Too Human (1878). In a brief discussion of “the problem of the Jews,” Nietzsche shows evident sympathy with their suffering: “I would like to know how much one must excuse in the overall accounting of a people which, not without guilt on all our parts, has had the most sorrowful history of all peoples” (sec. 475). In a brief moment of praise—and in noted contrast to later writings—he hails the contributions of the Jews; they are the ones “to whom we owe the noblest human being (Christ), the purest philosopher (Spinoza), the mightiest book, and the most effective moral code in the world.” This would be virtually his last unconditional praise for Jesus and the Bible.

  The same passage, however, includes this observation: “Every nation, every man has disagreeable, even dangerous characteristics; it is cruel to demand that the Jew should be an exception.” And there is no doubt that he is disagreeable: “the youthful Jew of the stock exchange is the most repugnant invention of the whole human race.” (Given our recent financial meltdown, bank bailouts, and the Madoff scandal, I think many would concur today.)

  Nietzsche’s next book, Daybreak (1881), offers conditional praise for the Jews based on their long history of exclusion, isolation, and persecution. “As a consequence of this [history], the psychological and spiritual resources of the Jews today are extraordinary” (sec. 205). They are capable of the “coldest self-possession, … the subtlest outwitting and exploitation of chance and misfortune.” Thus, mental acuity is of prime importance: “They are so sure in their intellectual suppleness and shrewdness that they never, even in the worst straits, need to earn their bread by physical labor.” Still, “their souls have never known chivalrous noble sentiments.”

  But they do have a plan for Europe:

  [S]ince they are unavoidably going to ally themselves with the best aristocracy of Europe more and more with every year that passes, they will soon have created for themselves a goodly inheritance of spiritual and bodily demeanor: so that a century hence they will appear sufficiently noble not to make those they dominate ashamed to have them as masters. And that is what matters! … Europe may fall into their hands like a ripe fruit, if they would only just extend them.” http://www.theoccidentalobserver.net/authors/Dalton-Nietzsche.html

  Bagefter blev han rigtig negativ mod jøder… 🙂

  AF B BUNE SMITH – 6. AUGUST 2016 17:27

  Emnet her er “antisemitisme” (opfundet som klynk af jøder) , Israel mv..Hvis du ikke kan tåle at relatere til emnet, ej Israel kritik eller endda blot jødekritik, så lad vær med at deltage.

  “uden at Hamas’s forbrydelser nævnes”

  Kommer til at tage generationer og generationer og generationer af terror fra Hamas for at opveje blot de 14.ooo døde og såret i gaza af sågodt som alle civile under sidste Gaza krig af terror organisationen IDF blot på vegne af Israel..Statsterror er simpelthen langt mere effektiv end personlig, og desperat terror..

 146. Af Javier Martinez

  -

  AF JAN NIELSEN – 6. AUGUST 2016 17:35
  “Pe der pe der sen finder det sympatisk at ja vi er og lignende klaphatte forkæles og promoveres, mens saglige bloggere blokeres?? Har pp en forskruet tankegang?”

  klaphatten preben, i 18 daglige Dr Jekyll og Mr. Hyde navne misbruger sin ytringsfrihed via kun at promovere snapsen, 36o grader og den alt for lange, og via aldrig at relatere til emnet, men kun “uhyggelige tilstande”, hvis tilstande aldrig belyses…

 147. Af ole hansen

  -

  Fred under sharia? Den vil først komme når alle de vantro og urene (alle europæerne og danskerne) er udryddet eller gjort til slaver under barbariske forhold. Derfor er mer kels, løk kes og de radigales politik den lige vej til borgerkrig eller undergang. Deres politik er så stupid og fladpandet, eller korrupt og forræderisk, at vi er ovre i noget absolut vanvittigt eller kriminelt. Den økonomiske og kulturelle statsbankerot er ikke langt væk, hvis den afsindige politiske ondskab fortsætter.

 148. Af Javier Martinez

  -

  “I disse dage og uger forsøger den franske regering så forsøge at løse problemerne med smukke ord om, at “vi skal stå sammen”. Og for 117. gang bliver der henvist til myten om religionernes harmoniske samliv i Spanien i middelalderen. Men denne myte er for længst faldet sammen. Historikere fortæller nemlig nu, at der på ingen måde var tale om en fredelig sameksistens mellem religionerne, men om en fred “under sharia”: Shariaen skulle både kristne og jøder respektere som betingelse for at blive tolereret og leve i fred.” Boss

  På dagen hvor vi er vidne til endnu et islamistisk angreb, er det værd at erindre at copycat syndromet er velkendt..Og at mindre medieeksponering af deres ugerninger er ønskeligt..Derfor fornuftigt at DR nu stopper med at vise billeder af dem.

  Man glemmer villigt her at jøderne har skulle tilpasse sig kristne normer også i Europa, og at jøderne sås som den største fjende af kristendommen indtil Islams opståen, hvorefter der senere opstået en vis alliance mod en fjende som sås som en trussel og som er fortsat denne alliance…Politik!

  Problemet er at religionernes harmoni internt nogensinde over historien, er en skørne..Alle religiøse stammer elsker kun sig selv, og hader de andre. Derfor religion essentielt er så absolut forfærdeligt i alle samfund..Og derfor vi skal være glad for at leve i et samfund med 90% ateister..Selvom 90 af bloggere her er religiøse, såvel som kommentatorer er dette ikke et retvisende billede af den fornuftige Danske befolkning som er en af verdens mest oplyste , intelligente og ateistiske..Nr. 2 i verden faktisk i ateisme efter litauen.

 149. Af ib Olsen

  -

  Som ateistisk kommunist eller muslimsk islamist er ja vi er mar (eller sø ren sør) selvfølgelig klar til at bagtale og nedgøre den kristne kulturarv til hver en tid.

 150. Af Javier Martinez

  -

  Først hedder du Jan, så Ole, Så Ib…..Preben…Allesammen på et par timer..Hold dit vås til et enkelt navn vil du venligst?

  Den kristne, jødiske og muslimske kulturarv er kun negativ som alt religion..Jeg kan relatere kun til Buddhismen, og ikke dens religiøse aspekt med gud, men kun måder at leve på..Og især den Tibetanske skole her..Meditation er yderst brugbart og fornuftigt..
  Du burde tage derover og lave et mindfulness kursus preben….Alle de “uhyggelige ting” forsvinder som dug, og kun fred, sameksistens og kærlighed er tilbage mod dine medmennesker…
  🙂

 151. Af Ulla Nielsen

  -

  Ved Böss ikke, at de fleste drengebørn, der omskæres, er børn af muslimer?
  Faktisk kan man endda få den tanke, at når spørgsmålet om retten til at skære i egne i øvrigt raske og velskabte børns kønsdele.kommer op nu, skyldes det muslimers gennemgående mere larmende måde at praktisere deres religion på.
  Mens jøder har holdt deres religiøsitet som den privatsag, det bør være, og de derfor har kunnet holde sig under radaren m.h.t. omskæring.
  Det er jo ikke særlig konsekvent at tillade den praksis i et land, hvor man har forbudt halekupering af nyfødte hundehvalpe, og da hundeejerne kørte til udlandet for at foretage operationen, forbød man hundedommere at præmiere kuperede hunde. Når det gælder nyfødte hundehvalpes ret til en intakt hale, er lovgiverne således gået langt, men små menneskebørn har ikke hidtil haft samme bevågenhed. Og tro mig, ejere af racehunde kan have lige så stærke følelser over for, hvordan et præmieeksemplar af deres hunderace skal se ud, som dels den mest glødende religiøse.
  Selv om Profeten Muhammed ikke havde overtaget jødernes skik, ville man ikke kunne betragte det som antisemitisme, at søgelyset rettes mod omskærings-praksissen. Det er ikke helt nok, at omskæring af piger er endnu værre.

 152. Af Javier Martinez

  -

  ” Det er ikke helt nok, at omskæring af piger er endnu værre.”
  Ulla

  Det er dog strafbart i Danmark at omskærer piger, men ikke drenge..Så problemstillingen er anderledes! Endda for Danske borgere at lade dette foregå i udlandet, kvindelig omskæring!..

  Hvorfor ikke ligestille kønnene? Er kvinder mere værd end drenge?

 153. Af Javier Martinez

  -

  Jødiske interesser der står bag forskelsbehandlingen?
  Ville være et godt gæt!

 154. Af Helge Nørager

  -

  Hyp.igheden af ca.cer i un.erl.vet ved kv.nder , er mi.dre i befolk.ingsgrup.er hvor m.nd er omsk.rne.
  Der fin.es ma.ge un.ers.gelser lavet i U.A, hvor m.nge stat.r kon.ek.ent omsk.rer al.e dre.geb.rn som sp.de.
  Men ved, at jeg nu får en sp.nd l..t i hov.det for den k.ndsg.rning bety.er vel in.et.

 155. Af Javier Martinez

  -

  AF HELGE NØRAGER – 6. AUGUST 2016 22:37
  “Hyp.igheden af ca.cer i un.erl.vet ved kv.nder , er mi.dre i befolk.ingsgrup.er hvor m.nd er omsk.rne.
  Der fin.es ma.ge un.ers.gelser lavet i U.A, hvor m.nge stat.r kon.ek.ent omsk.rer al.e dre.geb.rn som sp.de.
  Men ved, at jeg nu får en sp.nd l..t i hov.det for den k.ndsg.rning bety.er vel in.et.”

  ´Naturligvis..Fordi der kan være mange andre ting relevante her..Såsom seksuel observans, promiskuitet og gener..Men interressant hvis du kunne linke til dem?
  Mit bud, er at nogle af de mange religiøse organisationer i USA står bag dem!

  Penis cancer er beviselig ikke mindre via omskæring , tværtimod..Måske er det blot kvindens hævn over manden, mandlig omskæring så? 🙂

  Snart behøver vi kun fem til seks ord for at forstå en paragraf på 4o linier pga. filteret? Det bliver vel også en form for menneskelig evolution? Har da hørt om de unge, der kan tekste en dyb mening om guds eksistens via 8 “syllables”, men..

 156. Af Frederik Christiansen

  -

  Som beskrevet 20.08 er fred med islam og sharia først mulig når alle “vantro” er udryddet eller gjort til slaver. Derfor fører regeringens politik henimod ufred og meget blodige konflikter (borgerkrig?), eller at Danmark kommer under fremmed herredømme. Meget tyder på at regeringen totalt har misforstået sin opgave. Den har desuden svigtet sine valgløfter på det groveste.

 157. Af Frederik Christiansen

  -

  De debatsabotører og radigale støjsendere der er med i næsten alle debatter, er med fordi de vil forsøge at afspore og hindre debat om de store og voksende trusler mod det danske folk.

 158. Af Javier Martinez

  -

  Frederik-preben–Nu mangler vi bare at du skriver som ib og bent eller andet?

  Utroligt hvorledes Berlingske holder hånden under denne tåbe år efter år..Jeg forstår det ikke?.
  Relatere aldrig til emnet!.. Nogle gode forklaringer herom?

  En klovn er brugbar? Ingen trussel? Kritisere ikke? God til at distrahere? Andre bud?

 159. Af J. Hans en

  -

  AF ULLA NIELSEN – 6. AUGUST 2016 22:13
  “Ved Böss ikke, at de fleste drengebørn, der omskæres, er børn af muslimer?”

  De fleste omskæringer foregår vist i USA.
  Af børn som hverken har jødiske eller muslimske forældre.

 160. Af Javier Martinez

  -

  “The prevalence of circumcision refers to the percentage of males in a given population who have been circumcised. It does not refer to the current rate of newborn males who undergo neonatal circumcision, which may influence future prevalence. In 2007, the World Health Organization (WHO) estimated that globally one-third of males aged 15 years and over are circumcised, with almost 70% of those being Muslims.[2][3]

  Male circumcision is nearly universal in the Muslim world and in Israel due to the religious requirements of the majority of Muslims and Jews, however, some non-Muslim groups living within Islamic countries, such as Armenians and Assyrians, do not practice it.[4] It is prevalent in some Islamic countries in southeast Asia such as Indonesia and Malaysia, however, the WHO states that there is “little non-religious circumcision in Asia, with the exceptions of the Republic of Korea and the Philippines”.[2] In parts of Africa it is often practiced as part of tribal or religious customs. The prevalence of circumcision is also high in the United States, although there has reportedly been a decrease in routine neonatal circumcision in recent years.

  In contrast, it is relatively rare in most of Europe, parts of southern Africa, and most of Asia and Oceania.[2] The prevalence of circumcision is universally low in Latin America, constituting South America, Central America, the Caribbean and Mexico.[5]

  Australia, Canada, Ireland, New Zealand and the United Kingdom are examples of countries that have seen a significant decline in male circumcision in recent decades, while there have been indications of increasing demand in southern Africa, partly for preventative reasons due to the HIV epidemic there.[6]”

  “Statistics from different sources give widely varying estimates of infant circumcision rates in the United States.

  In 2011, circumcision was one of the most common procedures performed during hospital stays in the U.S. There were approximately 1.1 million hospitalizations with a circumcision, a rate of 36 stays per 10,000 population. This was a decrease of 16% from 1997, when there was a rate of 43 stays per 10,000 population. It was the second-most common procedure performed on patients under one year of age.[20]

  In 2005, about 56 percent of male newborns were circumcised prior to release from the hospital according to statistics from the Agency for Healthcare Research and Quality.[21]”

  Naturligvis forfærdeligt at det tilbagestående land USA også er så aktiv mht. omskæring..Men er det en overraskelse er de er på niveau med verdens minds udviklet lande i virkeligheden?

  Virkeligheden når USA ca en generation efter Europa…Tidligst!

 161. Af Javier Martinez

  -

  Dansk kultur er ikke omskæring og ikke torturering i børns genitalia…Derfor burde dette være lov…

  At Dansk anstændighed for børns helbred og sikkerhed tilsidesættes af religiøse, er udover alt anstændighed..Det hverken kan eller skal Danmark acceptere..Religion skal ikke bedømme loven, anstændigheden mod børn i verdens anden mest ateistiske land. Det skal flertallet!.

  Vi må væk fra den religiøse leflen for laveste fællesnævner, og forsøger højere..Barnets og menneskets tarv må i højsæde!

 162. Af Niels Larsen

  -

  “Desuden er der givetvis mange danske jøder, der overvejer udvandring på grund af den “omsorg”, som sekulære danskere kan udtrykke for små drengebørn, som de ønsker at beskytte gennem et forbud mod omskæring. Et sådant forbud ville få de danske jøder til at tage samme vej som de franske. Betyder det ikke noget?”

  Lige præcis hvis det er anledningen til, at de forlader Danmark, så nej! Det betyder ikke noget.

  For at mutilere en dreng, som ikke kan sige fra, er en klar overtrædelse af drengens menneskerettigheder!

  Omskæring bør forbydes før vedkommende er myndig – og straffes hårdt, hvis forbuddet overtrædes!

 163. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, og så undrer man sig over din fokusering på jøder, når alle muslimske drengebørn omskæres, dog i en alder af 11-12 år (tror jeg, men i hvert fald som halvvoksne). Du plejer jo ikke at kunne lide muslimer, så hvorfor glemmer du det?

 164. Af Niels Ulstrup

  -

  Kunne vi ikke blive fri fra denne Martin en halvhjerne der overplaster alle blokke med bræk og ævl

 165. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “I øvrigt startede zionismen som et kristent projekt, som stadig har en hvis tilslutning i amerikanske konservative kristne kredse.”

  Det er ikke korrekt. Bevægelsen er grundlagt af den østrig-ungarske forfatter Theodor Herzl i 1897 på baggrund af den stigende antisemitisme i Europa, som den blandt andet kom til udtryk under Dreyfus-affæren.

  Man ønskede ønskede såmænd bare at finde en plet på jorden, hvor man kunne kunne få lov til at leve i fred. At Herzl foretrak et område i Argentina fremfor Palæstina viser for mig ånden i projektet.

  @”Javier Martinez”

  Du forstår jo ikke engang de tekster, du copypaster fra nettet. Du citerer Nietzsche for at hylde den jødiske kultur for at have skabt det det ædleste menneske i Jesus Kristus, den mest klarttænkende filosof i Spinoza og det mægtigste bogværk med den mest effektive moral og etik med Bibelen.

  Nietzsche var (modsat Wagner) ikke antisemit. Han var faktisk anti-antisemit. Misbruget og den folkelige misforståelsen af ham skyldes hans søsters forfalskninger af hans tekster.

 166. Af Benny b

  -

  Kunne man ikke begrænse copy paste kongen Javier Martinez til 3 indlæg pr. tråd?

  Man orker jo ikke, at læse en tråd igennem, hvor hver andet indlæg er copy paste ævl.

 167. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, nej, Niels Poulsen, den er meget ældre. Må jeg anbefale Shalom Goldman, Zeal for Zion. Christian, Jews & the Idea of the Promised Land, Chapel Hill: The University of North Carolina Press, 2009.

  Hvad angår Herzl, så er det rigtigt det med Argentina (der var også en periode tale om Uganda), og han så desværre ret. Det viste begivenhederne 40 år senere. Europæiske jøder kunne bilde sig ind, at de var fuldt accepterede. De så naturligvis med afsky på, hvad der skete i forbindelse med de russiske progromer; men i Vesteuropa så de ingen faretegn. Desværre tog de gruelig fejl. Der Judenstaat, Herzls pamflet, er nok værd at læse og spekulere over.

 168. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS ULSTRUP, den er ikke så let, for det hænder faktisk, at det ikke bare er bræk og ævl, han kommer med–i hvert fald ikke, når man sammenligner ham med andre bidragsydere. Jeg ved ikke, om han er på piller eller stoffer, for der er perioder, hvor han er fuldstændig manisk og ude af kontrol, andre hvor der er i hvert fald en vis sammenhæng.

 169. Af Hans Jensen

  -

  Zionismen er jødernes nationalisme og udviklede sig parallelt med nationalismen i andre vestlige lande.

 170. Af Javier Martinez

  -

  “AF NIELS PETER LEMCHE – 7. AUGUST 2016 9:35
  NIELS LARSEN, og så undrer man sig over din fokusering på jøder, når alle muslimske drengebørn omskæres, dog i en alder af 11-12 år (tror jeg, men i hvert fald som halvvoksne). Du plejer jo ikke at kunne lide muslimer, så hvorfor glemmer du det?”

  jøder når omskæring af jøder af programmet læs side 15, paragraf 2 i hasbara manuellen..”forsøg at flytte fokus fra vores omskæring til muslimsk omskæring, når kampen er tabt alligevel”…

 171. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Det er ikke korrekt. Bevægelsen er grundlagt af den østrig-ungarske forfatter Theodor Herzl i 1897 på baggrund af den stigende antisemitisme i Europa, som den blandt andet kom til udtryk under Dreyfus-affæren.

  Man ønskede ønskede såmænd bare at finde en plet på jorden, hvor man kunne kunne få lov til at leve i fred. At Herzl foretrak et område i Argentina fremfor Palæstina viser for mig ånden i projektet”.

  Korrekt.

  Havde han vidst, at det var samme land, mange nazistiske krigsforbrydere flygtede til, ville han nok have foretrukket et andet land end Argentina.

  Men som mange zionister i dag tror – at jøder har en guddommelig, tinglyst ret til staten Israel – er en kæmpemisforståelse.

 172. Af Javier Martinez

  -

  “I øvrigt startede zionismen som et kristent projekt, som stadig har en vis tilslutning i amerikanske konservative kristne kredse.”

  God nok..Dog sammen med jøderne selv.

  Nietzsche har startede med at hylde jøden, men endte med at se ned på ham..Læs venligst hele linket om Nietzsche og jøder.

  kan Benny-preben-og hans vås ikke frasorteres mere effektivt, og ulstrups?..

 173. Af Niels Peter Lemche

  -

  HANS JENSEN, helt korrekt, og vi taler om udviklingen i Europa i den sidste tredjedel af det 19. årh. Zionismen var politisk og ikke religiøs. Mange zionister var sekulariserede jøder, Ben Gurion, Golda Meir og deres generation, og ikke så få flygtninge fra Zarens Rusland. Man ser det også i den form for tilværelse, der blev det store hit i Israel, kibbutzen, som i essensen er et samfund uden ejendomsret.

  Den kristne zionisme er i essensen, som det fremgår af navnet religiøs, og havde ikke den store tiltrækningskraft for religiøse jøder. Man kan sige, at den blev en inspiration for den politiske jødedom, uanset at navnet egentlig kom til ret sent..

 174. Af Javier Martinez

  -

  At overrepræsentationen af jøder i medierne og folketinget er en realitet, er en underdrivelse af dimensioner…Mit bud, med kun 6ooo jøder i Danmark-at overrepræsentationen er i mange tusinde procent inde for disse to vigtige områder. Og det er et demokratisk problem..

  Når man erindre at vi har 7% muslimer eller deromkring, men blot en enkelt eller to i folketinget, og en håndfuld i medierne, ser man tydeligt hvor skævvredet repræsentationen er her..Når det kommer til israel dækning i medierne, er det altid en usaglig jøde der står bag..Hverken muslimer eller jøder skal dække denne, men en saglig Dansk ateist..

  Kunne man ikke give dem,jøderne, repræsentativt medie og politisk magt kun i Danmark? Hvilket vil betyde en kvart folketingspolitikere ca..Så en ind ved hver fjerde valg eller sådan noget altså…Og samme i medierne?.

 175. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “… nej, Niels Poulsen, den (zionismen) er meget ældre.”

  Øh nej, det er den ikke. Lad mig citere fra Den Store Danske:

  “Begrebet (zionisme) blev brugt første gang af den jødiske wienerforfatter Nathan Birnbaum (1864-1937) i 1885 og udgør idégrundlaget for den jødiske nationale selvstændighedsbevægelse, grundlagt i 1897 af journalisten Theodor Herzl.”

  Før 1885 fandtes begrebet zionisme altså ikke. Punktum.

  Det er eksempelvis ahistorisk at udlægge jødernes forestilling om det forjættede land som zionistisk. Moses var eksempelvis ikke zionist, fordi han førte det jødiske folk ud af det egyptiske fangenskab og gennem ørkenen til Det Hellige Land, som Gud Herren havde lovet Abraham.

  Det er lige som, at Jesus Kristus ikke kan betegnes som socialist, fordi begrebet er opfundet efter hans inkarnation i den historiske tid.

  Zionismen er en politisk bevægelse grundlagt af Theodor Herzl i 1897. Punktum.

  For Herzl handler det ikke om generobringen af det territorium, Gud Herren tildelte sit udvalgte folk. Det er ikke en tilbageerobring, men snarere en fortsættelse af diasporaen, som begyndte med ødelæggelsen af templet i Jerusalem i år 70.

  Man leder efter et nyt eksil, fordi det nuværende eksil er fjendtligsindet og truer ens eksistens.

  Det er en flugt væk fra hadefulde europæere. Herzl må have været styret mere af pragmatiske overvejelser end ideologiske i og med, at han foretrak den gode argentinske landbrugsjord fremfor Palæstinas ørken.

  For at udtrykke det kontrafaktisk: Ingen forfølgelse i Europa, ingen zionisme.

  Den “kristne zionisme”, du taler om, må være et senere begreb opstået efter staten Israels grundlæggelse i 1948.

  @Niels Juul Hansen

  “Havde han vidst, at det var samme land, mange nazistiske krigsforbrydere flygtede til, ville han nok have foretrukket et andet land end Argentina.”

  Ja, det er lidt ironisk. Jeg ved ikke meget om det, men Sydamerika var vel et jomfrueligt område på det tidspunkt. Faktisk forsøgte Nietzsches usympatiske søster sammen med sin mand på omkring det samme tidspunkt at grundlægge et nyt germansk rige af arier i Sydamerika. Det er måske der, den nazistiske forbindelse til Argentina er opstået? …

  For begge bevægelser må man sige, at det i deres optik var folket, som konstituerede nationen … ikke jorden … altså siden, at de kunne overveje et område i Sydamerika som et nyt fædreland.

  Så jeg synes ikke, at man kan tolke det som nationalisme … de var mere at ligne med de emigranter ombord på Mayflower, som grundlagde kolonien New Plymouth i Nordamerika.

  Slut herfra.

 176. Af Jakob Rasmussen

  -

  Antisemitismen var oprindeligt en venstreorienteret modstand mod de såkaldte “pengejøder”…

  Der har eksisteret jødehad gennem hele historien, men ordet “antisemitisme” blev dannet af den socialistiske journalist, Friedrich Wilhelm Adolph Marr, i 1879, hvor han skabte “the League of Antisemites (Antisemiten-Liga)”, der skulle gøre modstand mod “pengejødernes” overtagelse af den tyske industri og det tyske bankvæsen.

  Nutidens “antiracistiske” venstrefløj er igen blevet helhjertet antisemitisk, fordi den konsekvent støtter stærkt antisemitiske, islamistiske terrorister, der myrder jøder, blot fordi de er jøder.

 177. Af Flemming Lau

  -

  Det er altså lidt morsomt, når man begynder at spekulere på hvilket land eller ø, man kunne have tilbudt, verdens jøder at bosætte sig i. Er der nogen for alvor tror, at det ikke med tiden ville have skabt nye problemer og nye anklager mod dette lille folk!

  Jeg kommer til at tænke på anekdoten, hvor en jødisk flygtninge familie vil rejse fra Hitler Tyskland.. Da faderen havde spurgt rejse agenturet, om muligheden for ophold i alverdens lande, og fået afslag, spørger han træt;. “I skulle vel ikke have en anden jordklode ?”

  I mangfoldighedens navn, kunne man spørge, ” Er en verden uden en jødisk nationalstat, et tab ?

  I etikkens navn, kunne man spørge, trods alle de akkumulerede anklager,” Om ikke at vi i Vesten er nødt til at bære den “såkaldte” uret, eksistensen af Staten udgør, når vestens lunefulde tyranner gang på gang har kastet sig over jøden ?

 178. Af Jakob Rasmussen

  -

  Jøderne er blevet forfulgt gennem hele historien, og det kulminerede med, at de europæiske og russiske jøder blev forsøgt udryddet.

  Derfor er det mildest talt forståeligt, at jøderne vil have deres eget land; men det er mildest talt også forståeligt, at zionisterne anvendte terror til at fordrive englænderne og den oprindelige lokalbefolkning!

 179. Af Birger Nielsen

  -

  Utroligt at en jødehader og muslimlover som kalder sig Martinez kan få så megen taletid på Berlingske sammen med en der kalder sig J.Hansen alias Hassan, der sætter den samme bøvede plade på igen og igen.

 180. Af Jakob Rasmussen

  -

  Rettelse…

  “Derfor er det mildest talt forståeligt, at jøderne vil have deres eget land; men det er mildest talt også forståeligt, at palæstinenserne er vrede over, at zionisterne anvendte terror, til at fordrive englænderne og den del af den oprindelige, palæstinensiske lokalbefolkning, der nægtede at sælge deres jord til jøderne!”

  Ifølge en artikel i Berlingske, så skulle Israels hævde, at Europa sagtens kan leve med islamistisk terrorisme; men hvorfor flygter flere og flere jøder fra EU, for at undgå at blive ofre for voldelige antisemitter?

  Jøderne flygter i stor stil fra Frankrig, fordi der har været adskillige terrorattantater mod jøder i Frankrig i de senere år, og det nok er det land i Europa, hvor der bor flest muslimske antisemitter.

  Desuden støtter den franske, “antiracistiske” venstrefløj i vid udstrækning de antisemitiske islamister, ligesom den danske venstrefløj gør.

  Den stærkt antisemitiske, franske komiker Dieudonné, der både har venstreorienterede, “antiracistiske” fans, samt fans, der tidligere stemte på Front National, da Front National stadig var et antisemitisk part, under ledelse af antisemitten Le Pen.

 181. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Poulsen, citat: Wikipedia: “Theodor Herzl (eller Herzel) (2. maj 1860 – 3. juli 1904) var en østrigsk jødisk journalist, som grundlagde den politiske zionistiske bevægelse.” Den religiøse zionism er både noget meget tidligere og noget meget senere. Eller som jeg læste på en mur i Mea Shearim i 1974: Zionism og judaism har intet med hinanden at gøre. De orthodokse jøder anser den politiske zionisme for at være et forræderi mod jødedommen.

  Og så lige lidt mytepunktering: År 70 (Jerusalems og templets ødelæggelse var ikke en begyndelse til den jødiske diaspora. Den havde på det tidspunkt eksisteret i hundredvis af år. Det vigtigste centrum var nok Alexandria i Egypten. Hvorfor tror du ellers, at den ældste oversættelse af de hebraiske skrifter i Det Gamle Testamente er græsk, og at man regner stedet, hvor det skete til Alexandria i århundrederne før Kristi fødsel? Du vil derimod datere den jødiske landflygtighed, som forårsaget af templets ødelæggelse. Det er derimod normalt i Israel at tale om 132 eft. Kr. som den dag, hvor jøderne blev forvist af romerne fra Jerusalem. I virkeligheden bestod et jødisk selvstyre i Palæstina indtil det 4. årh. eft. Kr. i form af ‘patriarkatet’ med sæde i Safed i Galilæa. I øvrigt betyder diaspora “adspredelse”, dvs. diasporaen repræsenterer lige præcis det modsatte af det, som Herzl stræbte imod, en jødisk stat.

  Selvfølgelig var Moses ikke zionist: 1) han har næppe nogensinde levet, og 2) en gængs jødisk vittighed fortæller, at han egentlig ville til Canada, men da han stammede ka-ka-ka, blev Gud utålmodig og sagde: Så kan du få Kanaan. I øvrigt i Der Judenstaat har Herzl en række overvejelser vedrørende Palæstina og Argentina. Han ser fordelene ved det første sted, men foretrækker Palæstina, især på grund af de historiske forbindelser til landet (hvilket modsiger det, du skriver, nemlig, at han ‘bare så’ projektet som en fortsættelse af den jødiske diaspora.. Da han døde, gik kampen om et sted i Britisk Østafrika (Uganda).

  Den kristne zionisme er nok en senere term, og her tog jeg givetvis fejl. I essensen eksisterede den meget tidligere især i puritanske kredse.

 182. Af Jakob Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Den stærkt antisemitiske, franske komiker Dieudonné, har både venstreorienterede, “antiracistiske” fans, samt fans, der tidligere stemte på Front National, da Front National stadig var et antisemitisk parti, under ledelse af antisemitten Jean-Marie Le Pen.”

 183. Af Jakob Rasmussen

  -

  Formålet med den kristne zionisme er, at forberede armageddon.

  De kristne apokalyptikere tror, ligesom de shiamuslimske apokalytikere, at paradis på jord først opstår, efter en dommedagskrig, hvor alle de vantro bliver udryddet.
  Både de kristne og de shiamuslimske apokalyptikere mener, at Jesus er på deres side i dommedagskrigen mod de vantro.

  Hvis det står til de religiøse apokalytikere, så får vi altså en verdenskrig til, der endda vil være en religiøs dommedagskrig…

  Hvornår holder verden op, med at lytte til monoteistiske psykopater, der starter krige af religiøse grunde? Skal der virkeligt en religiøs “dommedagskrig” til?

 184. Af Peder Pedersen

  -

  “Derfor er det mildest talt forståeligt, at jøderne vil have deres eget land; men det er mildest talt også forståeligt, at zionisterne anvendte terror til at fordrive englænderne og den oprindelige lokalbefolkning!”

  Den køber jeg ikke, det var frastødende, hvordan arabere og jøder terroriserede englænderne, der var lettede over at forlade området, fordi begge parter gav dem helvede. Jeg har i tidens løb kendt masser af jøder, der var fuldt tilfredse med at bo i Europa, USA, Hongkong, Sydafrika og Australien og ikke havde noget ønske om at få “deres eget” land, fordi de allerede mente, at de befandt sig i deres eget land og havde et godt liv der. Det har de fleste af dem stadig.

  Når man udvandrer eller flygter fra et land eller territorium, har man efter urgamle love fortabt retten til det og kan ikke forvente at blive hørt eller undskyldt, hvis man lader sig gribe af en isme – i dette tilfælde kunstige nationale følelser for en ikke eksisterende nation, et landområde, som andre jøder har beboet i spredt fægtning for flere tusinde år siden. Hvem siger overhovedet, at disse jøder var deres forfædre, det behøver de jo ikke at have været. Forsvarer man ikke sit land og sine interesser, og lader man sin kultur blive overlagt af en ny kultur, sætter man noget over styr og kan ikke komme løbende et par tusinde år senere og påberåbe sig en moralsk ret til det. Da slet ikke med henvisning til, at man har en særlig gud, som har skænket landet til en.

  Hvad Niels Poulsen personligt mener om den sag er irrelevant. Problemet er uløseligt, hvis alle i Mellemøsten skal have de rettigheder, de påberåber sig med rod i arilds tid. Det er kun børn, der tror, at det er etfærdighed, der råder i denne verden.

 185. Af Jakob Rasmussen

  -

  Idéen om, at jøderne skulle vende tilbage til Israel, er langt ældre, end den zionistiske bevægelse.

  Wikipedias artikel om Christian Zionism:

  “Christian advocacy of the restoration of the Jews on their land was first heard following the Protestant reformation, particularly in the English-speaking world among the Puritans.

  It was common practice among Puritans to anticipate and frequently pray for a Jewish return to their homeland.

  [10] John Owen, a prominent 17th century English Covenant theologian, for example, wrote: “Moreover, it is granted that there shall be a time and season, during the continuance of the kingdom of the Messiah in this world, wherein the generality of the nation of the Jews, all the world over, shall be called and effectually brought unto the knowledge of the Messiah, our Lord Jesus Christ; with which mercy they shall also receive deliverance from their captivity, restoration unto their own land, with a blessed, flourishing, and happy condition therein.”

  “In 1844, George Bush, a professor of Hebrew at New York University and the cousin of an ancestor of the Presidents Bush, published a book titled The Valley of Vision; or, The Dry Bones of Israel Revived.

  In it he denounced “the thralldom and oppression which has so long ground them (the Jews) to the dust,” and called for “elevating” the Jews “to a rank of honorable repute among the nations of the earth” by allowing restoring the Jews to the land of Israel where the bulk would be converted to Christianity.”…

  Denne George Bush skrev iøvrigt også en bog om Muhammed; “His first book The Life of Mohammed was the first American written biography of the religious leader. It refers to Muhammad as “this remarkable man” and “irresistibly attractive”, but is a largely negative assessment of him, showing him up as a fraud and hoaxer.”

 186. Af Peder Pedersen

  -

  Ja, ja, ja, der er også jødiske myter og profeter, der har spået både det ene og det andet, men det giver ikke jøder rettigheder frem for andre. De har da også opnået at få den israelske stat vha. hårdslående metoder, poliltiske venner, krig og penge., metoder som aldrig har kunnet kaldes hellige, da der snart sagt ikke har været noget beskidt trick, der ikke har været i brug.

  Der er også en jødisk pengejunta, som har købt sig ind i den skandinaviske debat og virker sindssygt trættende og trættekær i debatten.

 187. Af Flemming Lau

  -

  Endnu en racistisk skandale i OL-historien.

  Den libanesiske Sports delegation er steget på en bus, der sammen den israelske delegation, skal køre dem til åbnings ceremonien på Marcana Stadion. Da israelerne skal til at stige på bussen, siger lederen Salim al haj til chafføren at han skal lukke døren så, ikke de kan komme ind. Der må bestilles en ny bus til israelerne!

  Er det ikke det modsatte af OL står for ?,…………AFP og Jyllandsposten !

 188. Af Jakob Rasmussen

  -

  De kristne zionister tror, at jøderne skal returnere til Israel, før Jesus vender tilbage til Jorden, og indleder den store Dommedagskrig, (sammen med shiamuslimernes okkulterede (åndeligt skjulte) mahdi) der er forudsætningen for paradis opstår på jord.

  Islamisterne i I.S. tror fuldt og fast på, at Dommedagkrigen mellem de vantro og muslimerne vil blive afgjort i det område af Syrien, hvor I.S. forsøger at oprette en stat, for det siger en meget gammel forudsigelse.

  De værste militære konflikter i verden lige nu er altså religiøst “begrundede”, men alligevel rettes vreden mod nationalister, som får hele skylden for ufreden.

  Læren fra den westfalske fred er glemt; vi fik nationer i Europa, for at stoppe de uendelige religionskrige, der kulminerede i tredive års-krigen og nederlandenes hundredeårskrig…

 189. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Peder Pedersen

  Du skriver: “Der er også en jødisk pengejunta, som har købt sig ind i den skandinaviske debat og virker sindssygt trættende og trættekær i debatten.”

  Og så findes der paranoide, venstreorienterede antisemitter, som dig og Javier Martinez, der bilder sig ind, at alle, der er blot en smule uenige med dem, når det handler om Israel, må være jøder…

  Du er tilsyneladende en klassisk, venstreorienteret antisemit, der er helt på linie med den venstreorienterede journalist, Wilhelm Marr, der oprindeligt dannede ordet “antisemitisme” i 1879, og som var antisemit indtil slutningen af sit liv, hvor han indså, at han havde skabet en ustoppeligt jødehad, og fortrød inderligt…

 190. Af Niels Peter Lemche

  -

  PEDER PEDERSEN, enig. Historisk ret er noget ævl. Så skulle vi rigtig nok igang med at ændre grænser i Europa. Har Danmark måske ikke en historisk ret til Skåne, Halland og Blekinge? Og hvad med Sydslesvig, og endda Holsten (med vilje stavet ‘dansk’)? Der er ikke den egn, der i løbet af Europas blodige historie ikke har skiftet ejermand.

  Jeg ved ikke, om en jødisk pengejunta har købt noget som helst. Jeg har på fornemmelsen, at det har den ikke behøvet. Tager vi disse blogs, så er Flemming Lau måske et klart eksempel på en kristen zionist (der nok ikke ønsker et Harmageddon, for hvem gør det?). Jakob Rasmussen er sikkert snarere et vildledt medlem af Ordet og Israel.

  Israel er derimod, når al nationalistvrøvlet er siet fra, resultatet af en næsten 2000 år lang grusom europæisk historie af overgreb og myrderier, der bare kulminerede under Det 3. Rige. Men den europæiske nationalisme førte til drømmen om en jødisk tilbagevenden til Palæstina fra midten af det 19. årh., eksemplificeret af finansmænd som Montefiore og Rotschild. Der er en ganske god artikel, jeg læste i Den korte avis (tænk at jeg skulle indrømme det), hvis eneste svaghed er, at den ikke har tilstrækkelig syn for de lidelser, som den arabiske befolkning udsattes for. Den prøver ikke at bore ned i årsagerne til det had til jøder, der dominerer i den arabiske verden.

  Man skulle tro, at Holocaust havde været inspirationen for skabelsen af staten Israel. Det var ikke tilfældet. Faktisk havde de politiske zionister intet til overs for de millioner af jøder, der døde, men intet havde gjort for at forsvare sig (Sobibor hyldes som undtagelsen). Holocaust-kortet kom først til sidst i 1950erne og især i forbindelse med Eichmann-processen. Siden har det været spillet utallige gange. Et tidlig eksempel på en gryende bevidsthed blandt israelerne finder man i etableringen af Yad Vashem mindesmærket i Jerusalem, der grundlagdes i 1953.

 191. Af Peder Pedersen

  -

  Her er for mange deltagere, der tror, at man kan slå det hele op, og som ikke har viden om de større sammenhænge. Niels Poulsen plejer at være den værste og nå frem til de mest mystiske konklusioner., som burde kunne give enhver underviser kuldegysninger, men nok desværre ikke gør det.

  Der var sandelig også nationer, før den Westfalske fred blev indgået efter 30 års religionskrig. Man blev populært sagt enige om, at krig er noget fyrster fører imod hinanden og ikke religioner. Nu forsøger islams ufredelige horder at ændre på det, og de skal nok få held med sig, så at sporadiske terrorangreb bliver til fortløbende guerillakamp. De store tabere bliver muslimer, som uundgåeligt vil blive forhadte i almindelighed, medmindre de går anderledes aktivt ind i bekæmpelsen af den snigende sharia og dens uvæsen og helligt inspirerede myrderier. Jeg kan ikke se andet, end at der er masser af inspiration at hente i Koranen.

 192. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jakob Rasmussen, det var nu nok snarere Moritz Steinschneider, der coinede udtrykket og begrebet.

 193. Af Niels Peter Lemche

  -

  PEDER PEDERSEN, der er ikke noget galt i at slå efter for at kontrollere oplysninger, og faktisk fandt Niels Poulsen oplysninger, der korrigerede noget, jeg havde påstået. Det er jo netop sådan, man bør opføre sig i disse debatter, der ville vidne enormt, hvas alle fulgte eksemplet.

 194. Af Svend Jensen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 7. AUGUST 2016 16:36
  “…Har Danmark måske ikke en historisk ret til Skåne, Halland og Blekinge?…”

  Ifølge Roskildetraktaten af 1658, garanteret af England, Frankrig og Nederlandende, var svenskerne forpligtet til at lade skåningerne beholde deres eget sprog, love samt religiøse og kulturelle sædvaner.
  Kort tid efter begyndte den grusomme terror mod den danske befolkning i Skånelandene, med barbariske henrettelser og blodige etniske udrensninger – altså eklatant traktatbrud.
  Danmark har siden da været berettiget til at kassere hele Roskildefreden, men garantimagterne accepterede alle svenske brud på traktaten af egoistiske hensyn.
  Frankrig fordi Skåne var erstatning for lovede subsidier til Sverige og England for at dele Øresund af hensyn til engelske handelsinteresser.
  Lad os straks formelt opsige Roskildetraktaten som et første skridt mod genforening.
  Hvad fa…. laver Danmark i EU?

 195. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Peder Pedersen

  Du skriver: “De store tabere bliver muslimer, som uundgåeligt vil blive forhadte i almindelighed, medmindre de går anderledes aktivt ind i bekæmpelsen af den snigende sharia og dens uvæsen og helligt inspirerede myrderier.”

  Islamisterne opfatter sig selv som dogmatiske fundamentalister, og koranen er – i modsætning til bibelen, som alle ved, er skrevet af teologer – ifølge de muslimske dogmatikere skaberens endelige og uforfalskede budskab til menneskeheden.

  (Hvis man lige ser bort fra de såkaldte sataniske vers, hvor Muhammed satte tre gudinder ved siden af allah, og som senere blev fjernet igen.)

  Sagen er, at sharia i vid udstrækning ikke bygger på de angiveligt gudgivne budskaber i koranen, men på tvivlsomme hadither, der ofte er i konflikt med koranens budskaber; derfor er de fanatiske sharia-tilhængere ikke rigtige dogmatikere, der sætter guds ord højest.

  Der findes en meget lille gruppe af muslimske dogmatikere, der mener, at alle haditherne skal forkastes, fordi de er opfundet af mennesker, i modsætning til koranens, angiveligt gudgivne budskab.

  Kvindelig omskæring er f.eks. en faraonisk skik, der retfærdiggøres med tvivlsomme hadither.

  Skikken, med at omskære kvinder, over 7000 år gammel, og den nævnes ikke i koranen, der tværtimod fastslår, at “menneskekroppen er skabt perfekt”; men alligevel påstår mange vildt aggressive, islamistiske “dogmatikere”, at kvindelig omskæring er en uomgængelig pligt for rettroende muslimer.

  De muslimske “protestanter” kalder sig for koranister, og minder en smule om de kristne protestanter, der mente, at kristendommens højeste autoritet er bibelen, og ikke paven.

  Men koranisterne bliver forfulgt af stort set alle andre muslimske grupperinger, samt af myndighederne i de muslimske lande, og der er meget få af dem, så det bliver nok ikke dem, der reformerer islam.

 196. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB RASMUSSEN, det er fælles for de tre religioner, der tilhører bogens folk. Islam har deres Koran, men læser den med øjne, der er farvet af hadith, i trykte Koraner er teksten omkranset af kommentarerne. Jøderne har deres Tora (1.-5- Mosebog), der læses indlejret i Talmud, og kristendommen i dine mange udgaver har i den katolske kirke den kirkelige tradition, og man fik gjort det umuligt for lægfolket overhovedet at komme i nærheden af den bibelske tekst fri for denne kirkelige overmaling.

  Det har i alle religioner været praksis, at lægfolket ikke kan forstå meningen med teksten, så der skal mennesker til til at udlægge den. Måske har de ret, når man ser på hvilke ulykker som er begået, fordi lægfolket begyndte at kunne læse den hellige skrift efter reformationen, man kunne sige hver på sin måde. Og hvis man lider af forestillingen, at der kun er én måde at læse teksten korrekt, ja, så er alle andre læsninger end din egen naturligvis forkerte, og bør udryddes.

 197. Af holger holm

  -

  At der først vil blive fred under de sorte faner, sharia og islam, når alle de “vantro” og “urene” er udryddet eller gjort til mishandlede og brutalt udnyttede slaver, vil javier og andre lignende bloggere fra de radigale og de røde partier gerne skjule. Det er derfor de fylder alle debatter med tusindvis af ord om begivenheder for mange år siden, og i fjerne lande. De aktuelle trusler mod Danmark der snart kan sende elendighed og død ind i hundredtusindvis af danske hjem, de trusler er debatsabotørerne ligeglade med.

 198. Af Peder Pedersen

  -

  “Og så findes der paranoide, venstreorienterede antisemitter, som dig og Javier Martinez, der bilder sig ind, at alle, der er blot en smule uenige med dem, når det handler om Israel, må være jøder…

  Du er tilsyneladende en klassisk, venstreorienteret antisemit, der er helt på linie med den venstreorienterede journalist, Wilhelm Marr, der oprindeligt dannede ordet “antisemitisme” i 1879, og som var antisemit indtil slutningen af sit liv, hvor han indså, at han havde skabet en ustoppeligt jødehad, og fortrød inderligt…”

  Skrevet af Jacob Rasmussen .

  Tak for et godt grin. Om du er jøde eller ej, har jeg ingen idé om, det interesserer mig heller ikke, og jeg kan fortælle dig, at jeg føler vrede, når ansvarsløse debatdeltagere udnævner andre til at være jøder eller andet, som de ikke ved en kæft om. Det er jo ikke længere ufarligt at være f.eks. jøde, og at debattører kan sidde trygt i deres hjem med en computer og være anonym, bør ikke udarte til, at de spiller barnligt fornærmet og fantaserer og smæder frit om fremmede menneskers væsen og liv.

  Jeg har aldrig været medlem af et politisk parti og er vel nærmest højskoleliberal med et konservativt touch. Har nære slægtninge og venner, der har arbejdet i kibbutz og har selv haft jødiske barndomsvenner og som voksen forretningsbekendte i alle verdensdele, hvilket jeg så vidt var inde på ovenfor. Det er nok den væsentligste grund til, at jeg er træt af at opleve Holocaustkortet blive trukket ustandselig, for sådan var det ikke tidligere, og som Lemche jo skriver, er der mange jøder, der har det dårligt med, at jøder ikke tidligere har forsvaret sig selv bedre. Haganah blev dog dannet før Anden Verdenskrig.

  I hele mit liv har der været ballade i Mellemøsten, og jeg hører ikke til dem, der håber, at Israel kollapser, tværtimod. På den anden side er jeg 100 pct. imod, når folk foreslår, at Israel skal være medlem af Nato, og jeg er særdeles frastødt af alle de jødiske penge, der indsluses til propaganda i Norden og bl.a. har finansieret den overvældende store mængde videoer, som fylder på nogle blogge. Der findes gode videoer, men tarveligheder er der også meget af. Jeg synes, at propagandaen er for anmasende og tror, at den spænder ben for sig selv. Den korte avis læser jeg ikke så tit, fordi jeg synes, at meget af stoffet er uinteressant petit journalistik. Uriasposten betragter jeg som en væsentlig nicheproduktion, hvor man bringer uhyggelige historier fra hverdagslivet, som tit overses af MSM. Det er en privatejet og f´-finansieret blog, hvor man ikke skal lade sig skræmme bort af nogle kommentarer, der kan være grove. Det kan de jo også være her, faktisk meget grove. Blogejeren ved mere end de fleste om den voldelige venstrefløj og har selv været udsat for angreb af både fysisk og psykisk art.

 199. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.
  Meget Apropos faldt jeg en over en artikel idag, da jeg googlede begrebet kristen zionist. Præsten Kirsten Jørgensen harcelerer meget over kristne zionister, måske med god grund, bortset fra at der i NT, intet belæg er for en generel “henrykkelse”, tværtimod da Mørkets kræfter jo netop har de kristne som mål. Det det vil komme til at “regne” på gode som onde, under kaoset, men Guds løfte er at føre os igennem. I hvilken tilstand tør jeg ikke spå om. Og jeg orker ikke at tage sorgerne på forskud. Men idag har man altså fundet mig, som fundamentalistisk kristen zionist, og jeg som troede, at jeg blot var en bekende kristen.

  Hvad angår frygten for hvad at kristne eller ortodokse jøder , kan finde på i relation til den sårbare mur der bærer klippe moskeen, er da nok berettiget, men med den sikkerhed israelerne har på de steder hvor muren er begyndt at bule ud, er et evt scenarie snarere at blot et lille jordskælv kan få det hele til at styrte sammen. Uanset hvad der sker så er ansvaret placeret !

 200. Af holger holm

  -

  Vores opmærksomhed søges afledt, men hvis man læser hvad snaph, den korte, 180g, urias, jp-jalving og Berl./BT bringer om indvandring, velfærds-tab, kriminalitet og terror vil man nok hurtigt opdage at Danmark er et land i frit fald.

 201. Af Peder Pedersen

  -

  “Islamisterne opfatter sig selv som dogmatiske fundamentalister, og koranen er – i modsætning til bibelen, som alle ved, er skrevet af teologer – ifølge de muslimske dogmatikere skaberens endelige og uforfalskede budskab til menneskeheden.”

  Tja, uden at tillægge mig selv stor viden om emnet, vil jeg dog tillade mig at tro, at Koranen også er skrevet af teologer over ganske lang tid og med omskrivninger, men det er jo tys tys. Jeg ved også godt, at der er store diskussioner om Hadith, og mange er jo allerede kasseret. Jeg vil nu ikke frikende Koranen for store grusomheder i synet på ikke-muslimer, men man kan finde snart sagt alle synspunkter repræsenteret i det værk, siger dem, der har forstand på det. Derfor betragter jeg overordnet Koranen som et værk med et stort giftigt potentiale.

 202. Af Niels Peter Lemche

  -

  PEDER PEDERSEN, ja, det er der ingen tvivl om; men modsat kristendommen og jødedommen er man ikke modne nok til at have en kritisk distance til sin skrift. Det er jo ikke fordi vi bare skal rose os selv, da den kristne fundamentalisme ignorerer enhver diskussion om forfatterskaber og for den sags skyld indhold.

  Der gik for nogle år siden en historie rundt om fundet af fragmenter, der viste, at også Koranen havde været igennem en teksthistorie før den udgave, som i dag regnes for den officielle, men også, at man havde begravet disse fragmenter i en bankboks et eller andet sted. Det er nemlig også en side af denne form for religiøsitet: Man ønsker ikke at diskutere den slags spørgsmål: Biblen/Koranen har altid ret! Man ser endda, at der svindles for at bevise, at man har ret. Ret besynderlig form for religionsudøvelse.

 203. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Masse-førtids-pensioner-leverandøren Nicolai Wammen : til tusindvis af islamister i Gellerup/Grimhøj—-Skal stå “skoleret” ! –Og forklare AT: 99,99 % af araberne ikke fejler et klap !—–D islamister har nu brugt al fritiden på AT: Avle “sønner” !—–Således, at ghettoen i Gellerup –nu er ved, at sprænges –af islamist-masserne !—–Har social-demokraterne tænkt sig AT: Undskylde til DF ! –Fordi Poul Nyrup –udtalte : Stuerene det bliver de aldrig !—Heldigvis er både soc.dem. og DF –Årets FARCE !—–De bliver helt udslettet efter valget !

 204. Af Flemming Lau

  -

  For at få en ret indføring i det nye Testamente, kunne jo være blot at bede Helligånden om at henvise til en centrale del af skriften, ved at fremhæve den del af teksten. Lidt for floffigt ? Men hvis man oprigtigt ønsker, at få indblik, er det en sikker måde! Gud lader sig finde af den om søger og lader sig skjule, for den som vil bevise om han er til eller ej!

 205. Af Niels Poulsen

  -

  Nu havde jeg ellers lovet ikke at skrive mere, men …

  Niels Peter Lemche: “År 70 (Jerusalems og templets ødelæggelse var ikke en begyndelse til den jødiske diaspora.”

  Næ, muligvis ikke, men diasporaen var jo central de ortodokse jøders selvforståelse. De så sig som et folk i eksil og havde en længsel efter at vende tilbage til Jerusalem. Man kan måske gå så langt som til at sige, at det en fortælling, som var et middel til at skabe identitet og sammenhold i menigheden.

  Men den slags sværmeriske forestillinger har ikke noget at gøre med den langt senere politiske vision om grundlæggelsen af en jødisk nationalstat, som tidsfæster sig til slutningen af det nittende århundrede.

  Derfor er det faktuelt forkert at hævde, at zionismen er langt ældre, som du gør.

  Her vil jeg undtagelsesvis støtte mig til en marxistisk fortolkning af historien:

  For hvad i alverden havde flertallet af de såkaldte jøder, der levede på Herzls tid, at gøre med det folk, der levede i Jerusalem under den romerske besættelse eller for ikke at tale om kong Davids og kong Salomons storisrael?

  Intet!

  De var europæere, havde været gift med europæere i generationer og assimileret til europæisk kultur.

  At der skulle være en sammenhæng, kan kun mennesker med en politisk eller religiøs agenda mene. De skaber en fiktion for at opnå deres politiske eller religiøse mål. Og der må man desværre sige, at antisemitter og ortodokse jøder forunderligt nok har støttet hinanden i den fiktive skabelse af, at jøder skulle adskille sig fra resten af menneskeheden.

  Hermed slutter den marxistiske fortolkning.

  Du kan have ret i, at på det sproglige plan kan en grundlæggelse af en jødisk stat i Sydamerika ikke opfattes som en fortsættelse af den jødiske diaspora.

  Men selve ånden i det synes at være en fortsættelse af Ahasverus’ flugttema. Havde de mon i øvrigt fået lov til at være i fred i Sydamerika? … Jeg tror det ikke …

 206. Af Peder Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche
  Hvis du for ti år side havde spurgt mig om mit syn på religion, havde jeg svaret dig, at det må være dejligt for folk at have en tro, men at jeg anså det for at være en privat sag. Det kan jeg ikke sige helhjertet i dag, og mon ikke vi bør genoverveje nogle forhold med tilknytning til religion.

 207. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, der er jo ikke nogen grund til at mundhugges med en lægmand om, hvad diaspora betyder. Du sniger dig uden om med et prokuratorkneb og hævder, at noget ikke betyder det, det betyder. Det kan du jo så bare gøre.

  Mht. sammenhængen mellem oldtidens jøder og nutidens er vi ikke ret uenige. Min yndlingsillustration handler om en svigerdatters familie (de få der overlevede Holocaust). En DNA analyse viste, at de tydeligvis havde en tilknytning til Lofoten!

  Til gengæld har du uret i påstanden, at de på Herzls tid var assimilerede. Det troede mange, og det er desideret dem, Herzl polemiserer imod i Der Judenstaat (håber, at du har læst den). På det tidspunkt boede den største koncentration af europæiske jøder i Polen. De var på ingen måde assimileret og blev det aldrig. før de blev gasset. Afsnittet med Hr. Stein i Matador er også en god illustration. Maud og de andre opdager ført, at Hr. Stein er jøde, da han står i hendes dør og beder om hjælp. Så assimilationen var et selvbedrag.

  Og til PEDER PEDERSEN, et svar vil du kunne finde senere på Sørines nye blog i form af et digt af Wilfred Owen, omskrevet af Herbert Read.

 208. Af Javier Martinez

  -

  AF JAKOB RASMUSSEN – 7. AUGUST 2016 14:45
  Antisemitismen var oprindeligt en venstreorienteret modstand mod de såkaldte “pengejøder”…

  Nej, den var højreradikal og endda “bedsteborger borgerlig” i sin oprindelse..Det var deres partier der var anti-jødiske, fordi de ikke ønsket at dele samfundskagen som de delte i nær sin helhed dengang med jøderne..

  Du lave historieforvanskning her, som Normalt..

 209. Af Javier Martinez

  -

  AF JAKOB RASMUSSEN – 7. AUGUST 2016 16:28
  @Peder Pedersen

  “Du skriver: “Der er også en jødisk pengejunta, som har købt sig ind i den skandinaviske debat og virker sindssygt trættende og trættekær i debatten.”

  Og så findes der paranoide, venstreorienterede antisemitter, som dig og Javier Martinez, der bilder sig ind, at alle, der er blot en smule uenige med dem, når det handler om Israel, må være jøder…”

  Han har helt ret..Hasbara troldene er der mange af..Rasmussen er dog en paranoid scientologist , som er så dum at vist kun har haft penge til at opnår det første trin i hjernevrider organisationen, Men trøst dig med, at jo højere trin og flere penge du bruger der, desto dummere ville du blot være blevet.

  Rasmussen islam had og Israel elskende retorik er velkendt i denne avis..Faktisk skriver du ikke om andet..Alle indlæg, uanset emne får du til at handle om jøder? Det lyder ret jødisk hvis jeg skal være ærlig!….Men ja, nu er emnet faktisk jøder så nyd det..

 210. Af Javier Martinez

  -

  AF HOLGER HOLM – 7. AUGUST 2016 17:26
  “At der først vil blive fred under de sorte faner, sharia og islam, når alle de “vantro” og “urene” er udryddet eller gjort til mishandlede og brutalt udnyttede slaver, vil javier og andre lignende bloggere fra de radigale og de røde partier gerne skjule.”

  Du ævler som altid..Undertegnede er ateist, og aldrig ønsket muslimsk indvandring, ej Islandsk eller anden..Men ingen har spurgt mig!
  Specielt er jeg imod jødisk indvandring.

  “Jeg synes, at propagandaen er for anmasende og tror, at den spænder ben for sig selv. Den korte avis læser jeg ikke så tit, fordi jeg synes, at meget af stoffet er uinteressant petit journalistik. Uriasposten betragter jeg som en væsentlig nicheproduktion, hvor man bringer uhyggelige historier fra hverdagslivet, som tit overses af MSM. Det er en privatejet og f´-finansieret blog, hvor man ikke skal lade sig skræmme bort af nogle kommentarer, der kan være grove. Det kan de jo også være her, faktisk meget grove”

  Jødiske hasbara trolde går alle facebook og avisers debat sektioner igennem, og på den mest lumske jødiske måde, via brug af hasbara manualen mv., forsøger at skabe en diskussion der kan meldes til facebook så ens profil slettes..Jeg har fået tre sådanne anmeldelser fra jøder. Hver gang er det endt med en undskyldning fra fb om at der intet er at komme efter…FB er jo også ejet af en jøde..Den er ligeglad med muslimbashing, men jødebashing bliver fuldt slavisk til dørs..Mindst 2ooo israeler betales nu for at kontrollere og følge de sociale mediers debat om jøder og israel..Det er rent 1984..

  MHT. Argentina er det faktisk et af de lande med den største jødiske befolkning..Nær 2oo.ooo nu, ned fra 3oo.ooo 3o år tilbage…

  Derudover er det åbenbart at israel supporters her nægter at relatere til hvorfor det skal være ulovlig med kvindelig omskæring og ikke mandlig..Uden tvivl fordi Rasmussen m..fl ønsker at skære i deres drengebørns kønsdele..Hvis jøderne ikke kan klare et forbud her, må de forlade Danmark..Når forbuddet kommer, og det kommer, skal bøderne også være massive for de jøder der bryder loven og gør det i tredjeland eller blot her.

 211. Af Anders Munch

  -

  “Problemet er at mange jøder fortsætter med at se sig som jøde selv som ateist, ikke zionist mv. Dette pga. historien og jødeforfølgelserne..Du skal lede langt og længe efter en jøde der ikke støtter Israel” Javier Martinez
  “Som sagt ser de fleste jøder sig som jøde. 🙂 Jeg har ikke mødt nogen der ikke gør selv ihvertfald.Og de eneste jøder jeg har noget at gøre med er ateister” Javier Martinez
  “De endnu mere kloge læser Nietzsche..” “Partly for this very reason they have been able to sustain themselves as a distinct ethnicity through the millennia. They are hardened survivors; they are (relatively) pure” Javier Martiniez der citerer Nietzche.
  Og alligevel benægter du jøder som en etnicitet. Man har ret til sine egne holdninger, men ikke egne fakta. Fakta er, at der er racer og folkeslag i verden, og at der er forskel på de racer og folkeslag. Den forskel kan findes genetisk og i udseende og adfærd. Og ja, det er racistisk, men det er ikke videnskabeligt forkert af den grund. Var Charles Darwin så også bare en dum racist ligesom Churchill?
  “Jeg kan relatere kun til Buddhismen, og ikke dens religiøse aspekt med gud, men kun måder at leve på..Og især den Tibetanske skole” Javier Martinez
  Hvad med Dalai Lama når han siger at Tyskland ikke skal forvandle sig til Mellemøsten, er han så også bare en dum racist?

 212. Af Javier Martinez

  -

  “Fakta er, at der er racer og folkeslag i verden,”

  Nej, kun folkeslag…Du har kan ikke omskrive fakta..Du kan forsøge som her, men det bliver det ikke mere sandt af..Emnet var sådan set om jøder er en race..Det bliver brugt som i hvid,sort eller rød nogen steder, især i USA..Men også der er det tit erstattet nu..

  Dalai Lama er naturligvis en fredselskende person , og siger det han mener skaber mest fred..At han skulle være racist er forkert. Buddhismen er praktisk mht. statsanliggender modsat andre religioner.

  Derudover er jøder generelt end ikke semitter som i blod..Bliver man det fordi man taler sproget? Husk at bruge ordet antisemit ved muslim bashing i fremtiden også..Kun korrekt og faktisk mere korrekt end at bruge det på jøderne.

 213. Af Javier Martinez

  -

  “Fakta er, at der er racer og folkeslag i verden,”

  Nej, kun folkeslag…Du har kan ikke omskrive fakta..Du kan forsøge som her, men det bliver det ikke mere sandt af..Emnet var sådan set om jø der er en race..Det bliver brugt som i hvid,sort eller rød nogen steder, især i USA..Men også der er det tit erstattet nu..

  Dalai Lama er naturligvis en fredselskende person , og siger det han mener skaber mest fred..At han skulle være racist er forkert. Buddhismen er praktisk mht. statsanliggender modsat andre religioner.

  Derudover er jøde r generelt end ikke semitter som i blod..Bliver man det fordi man taler sproget? Husk at bruge ordet antisemit ved muslim bashing i fremtiden også..Kun korrekt og faktisk mere korrekt end at bruge det på jød erne.

 214. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche 18:59

  Du begynder med en stråmand.

  Jeg skrev:

  “Du kan have ret i, at på det sproglige plan kan en grundlæggelse af en jødisk stat i Sydamerika ikke opfattes som en fortsættelse af den jødiske diaspora.”

  Det kniber tydeligvis med evnen til at læse og forstå selv en simpel tekst …

  “Afsnittet med Hr. Stein i Matador er også en god illustration. Maud og de andre opdager ført, at Hr. Stein er jøde, da han står i hendes dør og beder om hjælp. Så assimilationen var et selvbedrag.”

  Det er jo en fuldkommen ulogisk slutning, du drager.

  Hr. Stein er netop som alle andre danskere. Det er da kun ifølge en perverteret politisk ideologi, at han skulle være noget andet.

  Det er den samme situation, som drengen i Imre Kertész roman “De skæbneløse” befinder sig i.

  Han bliver stillet et spørgsmål om, hvad det vil sige at være jøde.

  Intet. Han aner ikke, hvad det er. Han er en dreng, som alle andre andre dreng.

  Alligevel bliver han sendt i koncentrationslejr.

  Fordi han er en jøde i andre menneskers optik.

  “Det var ikke min skæbne, men det var mig der gennemlevede den …”

  Og det var så cirka 40 år efter Herzl.

  Jeg tror ikke, at jeg kan komme det nærmere …

 215. Af Anders Munch

  -

  “Israel er derimod, når al nationalistvrøvlet er siet fra, resultatet af en næsten 2000 år lang grusom europæisk historie af overgreb og myrderier, der bare kulminerede under Det 3. Rige.” Niels Peter Lemche
  Jøderne er bare de evige ofre, ligesom kvinder.E feminint folkefærd, hvor mændene bruger kvinders list.
  “any people that has been persecuted for two thousand years must be doing something wrong” Jøden Henry Kissinger
  Jeg er ikke overrasket Niels, dit had til den hvide mand skinner altid igennem. Som om, at alle de gange jøder er blevet sparket ud af alle de lande bare er sket, fordi det oprindelige folk er onde.
  “They are capable of the “coldest self-possession, … the subtlest outwitting and exploitation of chance and misfortune.” Thus, mental acuity is of prime importance: “They are so sure in their intellectual suppleness and shrewdness that they never, even in the worst straits, need to earn their bread by physical labor.” Still, “their souls have never known chivalrous noble sentiments.”
  But they do have a plan for Europe:” Nietzsche

 216. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS MUNCH, var der ikke et andet sted, hvor du kunne udstille din fanatiske antisemitisme end Berlingske blogs?

 217. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nej, Niels Poulsem. ikke før du har gjort dig ulejligheden at læse Herzls manifest. Indtil da har du et handicap i samtalen med en, der har læst skriftet.

 218. Af Javier Martinez

  -

  Nietzsche er altid på forkant!

  Nordisk nazisme hedder et indlæg i dagens avis..Og drejer sig om hvorledes Nazisterne forsøgte at blive stolte nordiske..At der var ikke så lidt race teori i Sverige især er en sandhed uden modifikationer…Men en tysker, som en troende jøde eller muslim bliver naturligvis aldrig rigtig Dansker andet end på papiret.Tyskerne nok nemmere end den troende jøde, vis ateist, da en religiøs stamme kun interesserer sig for sin egen stamme og ikke landet som helhed..Nationalstaten og dens kultur er ikke død. Og der er meget at komme efter ved at forstå dette…
  http://www.b.dk/kommentarer/nordisk-nazisme

  I Danmark har vi lo gange flere indvandrerproblemer end de har i fx London og New York..Grunden er åbenbart..Vi har 2 kulturer her, muslimer og Danskere..Den ene er troende i nær sin majoritet, den anden er ateistisk for 90% vedkommende og støtter sund fornuft.
  Det er naturligvis et problem et sådan kultursammenstød..Jeg har boet i London i mange år, og integrationen og respekten for hinanden er langt større..Der er simpelthen indvandrer fra hele verden der, og dette skaber færre konfrontationer end Danmark, Tysklands og Frankrigs to monokulturer af rasmus modsat…

  Det er for sent at ændre nu. Men det er ikke for sent ikke at forstørre problemerne endnu mere. Derfor lover det nye mulige samarbejde mellem DF og S for en mulig ny stram indvandringspolitik, som det store flertal af Danskerne ønsker sig, for at bevare den Danske model.

 219. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 7. AUGUST 2016 20:44
  “Nej, Niels Poulsem. ikke før du har gjort dig ulejligheden at læse Herzls manifest. Indtil da har du et handicap i samtalen med en, der har læst skriftet.”

  Det er intet handicap at bruge sund fornuft over for en troende, og ikke citere religiøse skrifter mv. uafbrudt..Det er et bevis på intelligens derimod.

  Fordi en jøde havede en ide om at stjæle et land i mellemøsten efter tusinder af år uden at jøderne boet der i videre numre, via arabiske landejere som var ligeglad med palæstinenserne, Og derefter startede et systematisk udryddelsesprogram der af palæstinensere..Som nu lever i landflygtighed i nabolande og over hele verden..Det palæstinensiske diaspora…Gud vide hvor de fik ideerne til udryddelseslejrene Gaza og Vestbredden?

 220. Af Niels Peter Lemche

  -

  Til den falske fodboldspillers orientering (han har heller ikke læst manifestet), så kommer Herzl med overvejelser om at få bragt sagen i orden med sultanen, som jo var hersker over hele området.

  Men ellers er det ikke fordi, jeg er særlig uenig med ham om lige netop det spørgsmål.

 221. Af P. Torbensen

  -

  Gid der kunne trækkes en streg i sandet og al uretfærdighed og nød ville ophøre,men nej verdenen er grum og fuld af uretfærdigheder, som historien viser til fulde-ingen har ret men alle har ret.

 222. Af christian petersen

  -

  Fra morgen til aften sidder jav ier M og indsender lange tekster som andre har forfattet, og som jav ier supplerer med sine egne kommentarer, der mest udstiller hans uvidenhed og fordomme mod jøder, islændinge, kristne og “vantro”. Jav ier er tilhænger af EU, indvandring og islamisering. Af og til skifter han navn. Danskere mener han bør udskiftes. På næsten alle blogs får han masser af plads til at propagandere imod jøder, jyder, fynboer og københavnere og andre. Han er tante B. s favorit. Hvorfor?

 223. Af christian petersen

  -

  Rettelse: Jav ier mener at danskere bør udskiftes, og at jøder bør fordrives. Samme meninger har jav ier’ s meningsfæller.

 224. Af Anders Munch

  -

  Nej, kun folkeslag…Du har kan ikke omskrive fakta..Du kan forsøge som her, men det bliver det ikke mere sandt af..Emnet var sådan set om jø der er en race. Javier Martinez
  Så nu er der forskel på folkeslag? Er den forskel genetisk Javier?
  Er forskellen på en etnisk araber og en etnisk dansker genetisk? Spørgsmålet er ufattelig dumt og virkeligt nemt at svare på, men jeg regner ikke med, at du magter det.

  “Dalai Lama er naturligvis en fredselskende person , og siger det han mener skaber mest fred..At han skulle være racist er forkert. Buddhismen er praktisk mht. statsanliggender modsat andre religioner.” Javier Martinez
  Når Dalai Lama siger at Tyskland ikke skal forvandle sig til Mellemøsten. Taler Dalai Lama så om, at etniske arabere ikke skal blive flertallet i Tyskland? Er det genetik vi er ude i med Dalai Lama? Og hvis det er, er det så netop ikke racisme? Og husk på, han har sagt flygtninge skal hjem igen, at de ikke skal integrere sig og forsøge at blive tyskere. Så svaret på mine 2 spørgsmål er igen ufattelig nemme.

  Derudover er jøde r generelt end ikke semitter som i blod..Bliver man det fordi man taler sproget? Javier Martinez
  Jeg taler om jøder Javier. Ashkenazi jøder primært, men generelt jøder.
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/verdens-j%C3%B8der-genetisk-n%C3%A6rt-besl%C3%A6gtet
  “Trods flere tusinde års adskillelse er jøder i både Europa og Mellemøsten nært beslægtede og har begge gener, der kan føres tilbage til Mellemøstens jøder for cirka 3000 år siden”
  Jøde er en etnicitet, på linje med svensker, dansker, japaner, kineser, somalier, iraner osv. En hvid ashkenazi jøde som Zenia Stampe kan løbe ligeså lidt fra sin etnicitet som en somalier kan. Det er fakta, hvad enten man så kan lide jøder eller ej.

 225. Af Anders Munch

  -

  “Er det nu jeg skal afsløre at J i Nielsen selvfølgelig står for jøde.

  Og tænk så lige på det her. Der er nok af overvintrede nationalister der vil gøre dit og vil gøre dat ved alle muslimerne. Tag så den her 15 årige dreng der siger: Jamen jeg er da ikke muslim. Jeg tror ikke på noget af det dér. Så er svaret: Hvad er dine forældre? Muslimer. Hvad gør det så dig til? Muslim!

  Det er det man vil blive stillet overfor. Det har ikke en bønne at gøre med hvad man tror på. Man bestemmer ikke selv hvad man er. Andre kan rage den ret til sig.

  Det gælder (visse) religioner. Det gælder ikke politik, ihvertfald ikke her i landet (når man ser bort fra blogs, hvor det er en særlig sportsgren at skyde folk ting i skoene). Derfor holder parallelliseringen af politik og religion ikke. Nogle religioner ligger tættere på race, fordi man 1) er født ind i det, og 2) ikke uden videre kan melde sig ud.” J Nielsen

  Det skal nok passe at J Nielsen er Johanne Schmidt Nielsen. 100% en kvinde, på grund af sætningen om forelskelse og at man ikke selv styrer det(kun kvinder hiver sådan noget ind i en politisk diskussion), og lige det her passer perfekt til Johanne. Johanne det du beskriver som et problem, er virkeligheden. Der findes ingen løsninger på virkeligheden. Du kunne ligeså godt have beskrevet tyngdekraften i detaljer og alle de problemer tyngdekraften fører med sig. Ligesom du bare må forholde dig til tyngdekraften må du også bare forholde dig til racer, etnicitet og at forskellen er ægte. Der findes ingen løsning på evolution.

 226. Af Anders Munch

  -

  Major General Smedley Darlington Butler
  War Is a Racket
  “War is a racket. It always has been. It is possibly the oldest, easily the most profitable, surely the most vicious. It is the only one international in scope. It is the only one in which the profits are reckoned in dollars and the losses in lives. A racket is best described, I believe, as something that is not what it seems to the majority of the people. Only a small ‘inside’ group knows what it is about. It is conducted for the benefit of the very few, at the expense of the very many. Out of war a few people make huge fortunes.”

  https://www.youtube.com/watch?v=_0V_xf3OQgM
  Godnat og det er alt for mig i denne tråd.

 227. Af J L

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 6. AUGUST 2016 9:12

  Du må ikke have sat dig ind i lovgivning om kvindelig omskæring. §245a siger: “Den, som ved et legemsangreb med eller uden samtykke bortskærer eller på anden måde fjerner kvindelige ydre kønsorganer helt eller delvis, straffes med fængsel indtil 6 år.” . 245a er indsat i straffeloven i 2003.

  Bemærk at alle former for omskæring af kvinder er forbudt, Også af kvinder, som er myndige og selv måtte have et ønske om et sådant indgreb.

  Derfor er en debat om at forbyde kvindelig omskæring jo ikke længere relevant. Den er blevet ført og hedigvis ført til et forbud.

  Nu mangler vi bare at tage omsorg for små jødiske og muslimske drengebørn ved at forbyde omskæring af umyndige drenge.

  Hilsen Jesper Lund

 228. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Jesper Lund,

  Jo, jeg ved godt, at det er strafbart. Det var bare ligesom ikke sagen. Jeg ved også, at loven omgås på det frygteligste og er meget vanskelig at håndhæve. Men det var nu ikke mit emne, som var den næsten eksklusive omtale af den jødiske skik.

 229. Af J L

  -

  Michael Böss accepterer majoritetssamfundets indgreb imod religiøse traditioner, hvis samfundet finder en tradition i strid med samfundets overordnede holdninger og værdier. Han accepterer i hvert fald forbudet mod kvindelig omskæring. Om han ligefrem var foretaler for et sådant forbud, fremgår ikke af hans indlæg.

  Michael Böss vil imidlertid ikke acceptere at majoritetssamfundet forbyder omskæring af drengebørn, da dette ville være udtryk “en form for sekulær, anti-religiøs sharia”. Denne skelnen mellem holdningen til majoritetssamfundets forbud mod kvindelig omskæring og et eventuelt forbud mod omskæring af drengebørn. må han basere på sin påstand om at omskæring af drengebørn “hverken fysisk eller seksuelt har de samme konsekvenser” som kvindeomskæring. Det er jo stridens kerne. Tilhængere af et forbud mod omskæring af drengebørn mener netop at de fysiske eller seksuelle konsekvenser kan være alvorlige udover at umyndigt individ fratages retten til at bestemme over egen krop.

  Det er ikke en selvfølgelighed, at nogle religioner har en tradition om at omskære af deres drengebørn. Det er sørgeligt at det forholder sig sådan, især når denne tradition er meget vigtig for jøder. Så vigtig, at de truer med at forlade Danmark, hvis et forbud blev indført.

  Hilsen Jesper Lund

 230. Af J L

  -

  Kære Niels Peter Lemche

  Det er altid et dilemma ved visse områder af lovgivning. At de kan resultere i måder på lovovertrædelse, som kan påføre de pårørte mere skade end før lovgivningen.

  Grunden til at det virker som om, der er mere fokus på den jødisk skik om omskæring af drengebørn, skyldes nok, at det er fra jødisk side modstanden imod et forbud kommer til udtryk i medierne. Blandt andet med dette indlæg. Muslimer holder en lav profil vedrørende omskæring af drengebørn. Sikkert fordi presset imod deres religion i forvejen er så højt, at der ikke nogen grund til at hælde mere benzin på bålet. Og muslimer ligefrem skulle true med at forlade Danmark? Det kunne også føre til et foreslag fra Dansk Folkeparti om en særlov, der specielt forbyder omskæring af muslimske drengebørn. Det ville selvfølgelig være godt for de muslimske drengebørn, som bliver i Danmark.

  Hilsen Jesper Lund

 231. Af Javier Martinez

  -

  “Taler Dalai Lama så om, at etniske arabere ikke skal blive flertallet i Tyskland? Er det genetik vi er ude i med Dalai Lama?”

  Nej, han taler om at vi “ikke kan redde hele verden”, og at det er sund fornuft at kunne hjælpe flere i nærområderne i stedet for nogle få stykker her..Han taler med andre ord humanistisk og med sund fornuft for at redde flest liv.

  Danskere er naturligvis nært beslægtet med jøden som muslimen..Alle tre kravlede ned som aber på den etiopiske højslette for nogle millioner år siden og vandret nord og sydpå..Det ældste homo eksemplar er 2,8 millioner år gammel, noget før bibelens , torah mv. ævl for ca. 25oo år siden?

 232. Af Javier Martinez

  -

  “Bemærk at alle former for omskæring af kvinder er forbudt, Også af kvinder, som er myndige og selv måtte have et ønske om et sådant indgreb.
  Derfor er en debat om at forbyde kvindelig omskæring jo ikke længere relevant. Den er blevet ført og hedigvis ført til et forbud.
  Nu mangler vi bare at tage omsorg for små jødiske og muslimske drengebørn ved at forbyde omskæring af umyndige drenge.
  Hilsen Jesper Lund”

  Det er diskriminerende mod Drenge, at kvinder har fået et forbud gennemført og ikke dem..Uden tvivl er det jøderne der står bag her, da de ikke omskærer deres kvinder men kun drenge..(Aside from the Beta Israel of Ethiopia (the so-called Falashas) … no Jewish community, in either ancient, medieval or modern times, is known to have practiced female circumcision. … The practice of the Beta Israel is simply part of general Ethiopian culture, in which female circumcision is widely practiced, and is not a relic of some long-lost Jewish tradition.)..

 233. Af Javier Martinez

  -

  “Jo, jeg ved godt, at det er strafbart. Det var bare ligesom ikke sagen. Jeg ved også, at loven omgås på det frygteligste og er meget vanskelig at håndhæve. Men det var nu ikke mit emne, som var den næsten eksklusive omtale af den jødiske skik.” NPL

  Et forbud er ikke svært at håndhæve…Store fængselsstraffe og bøder til dem der omskærer, og landets skolesygeplejersker tjekker…Fratagelse af statsborgerskabet mv..

  Hvorledes det ikke er sagen er totalt uforståeligt..Man skal uden tvivl forstås via at NPL selv er jøde, nok omskåret, og ikke støtter at stoppe det!

  ” Denne skelnen mellem holdningen til majoritetssamfundets forbud mod kvindelig omskæring og et eventuelt forbud mod omskæring af drengebørn. må han basere på sin påstand om at omskæring af drengebørn “hverken fysisk eller seksuelt har de samme konsekvenser” JL

  Som at analysere om straffen skal være l5 år eller 25 år ved henholdsvis 1 million og 2 millioner kroner i skattesnyd..Køn skal naturligvis sidestilles her..Jøderne må forlade hvis de ikke kan klare mosten i et demokrati..Fysisk lemlæstelse af børn hører ikke under begrebet religiøs frihed..

  DF ønsker nu et fem års indvandrerstop af muslimer..Dette er kun anstændigt hvis jøderne, kristene og andre grupper af indvandrer også følger med..Så er det faktisk et fornuftigt forslag.

 234. Af Moshe Hasbara

  -

  @Martini

  Selvhad er en grim ting- især jødisk selvhad.

  Jeg kan godt forstå, at du er vred over, at kniven smuttede, da du blev omskåret, men det er faktisk muligt at få en penistransplantation i vore dage – eller en kønsskifteoperation.

 235. Af J L

  -

  “Javier Matinez”

  En diskrimationsvinkling i omskæringsdebatten giver ingen mening. De mandlige kønsdele er forskellig fra de kvindelige.

  Hilsen Jesper Lund

 236. Af Jakob Rasmussen

  -

  “En diskrimationsvinkling i omskæringsdebatten giver ingen mening.”

  Der er i begge tilfælde tale om en påtvunget, fuldstændigt unødvendig operation, der ofte giver de tvangsopererede problemer med sexlivet, når de bliver voksne, på grund af nedsat følsomhed.

  Desuden er alle operationer risikable, og det sker faktisk en gang imellem, at drengene får alvorlige komplikationer, eller ligefrem dør; også her i norden.

  Der er også flere og flere jøder, der er vrede over, at deres forældre tvang dem til at blive omskåret på et tidspunkt, hvor de var for små, til at sige fra, og som kæmper for at erstatte den mutilerende operation med en symbolsk operation, eller med frivillig omskæring, eller som helt vil afskaffe ritualet.

  Derfor må det selvfølgelig være op til den enkelte, om vedkommende vil have skåret forhuden af, når han vel at mærke er blevet moden nok, til at tage stilling til spørgsmålet.

  Vi ville heller ikke acceptere, hvis forældre med afrikansk baggrund slog fortænderne ud på deres børn, når børnene nåede puberteten, fordi denne form for rituel mishandling var en del af deres forfædres religiøse indvielsesritualer…

 237. Af Javier Martinez

  -

  En diskrimationsvinkling i omskæringsdebatten giver ingen mening. De mandlige kønsdele er forskellig fra de kvindelige.

  Hilsen Jesper Lund

  De tog skal sidestilles lovmæssigt..Og at de fysiske omkostninger er større for kvinden ved omskæring end manden, skal ikke være baggrunden for det lovforbud vi skal have..

  Hasbara trold…
  Ja, jøder hader tit homoseksuelle , transseksuelle mv..Vi så det under sidste år gay parade hvor mange homoseksuelle blev knivstukket og en dræbt af en jøde..Hadet mod andre seksuelle observationer er stort i jødernes land, som blandt andre religiøse tosser stammer.

  “Selvhad er en grim ting- især jødisk selvhad.”
  En lille nazist i ulve tøj?
  Hasbara manual side 160, sidste paragraf…”beskyld for seksuel perversitet, at være jøde, og lille penis når diskussionen er tabt”

 238. Af J L

  -

  Jacob Rasmussen

  Vi er enige. Jeg kan ikke gennemskue, hvorfor du bringer et udsagn fra min tidligere kommentar.

  Hilsen Jesper Lund

 239. Af Moshe Hasbara

  -

  @Martini

  Du er ikke alene.

  Uddrag fra “Drengen de gjorde til en pige” af Line Holm Nielsen, Berlingske 20. juni 2004:

  “I 1967 tog et canadisk forældrepar en radikal beslutning. Deres lille søn blev, efter en mislykket omskæring,omdannet til pige. Eksperimentet blev fulgt af læger over hele verden, og den tilsyneladende succesfulde»kønsomvendelse« blev anset som beviset på, at vores identitet som mænd og kvinder ikke er noget medfødt, men et resultat af vores opdragelse. At miljø betyder alt, arv intet.

  Men noget gik frygteligt galt.”

  “Sygeplejerskerne og narkoselægen husker, at de hørte et lille smæld og så en røgsøjle stige op fra Bruces skød. Herefter blev der vild forvirring på operationsstuen. Yderligere læger blev tilkaldt, et kateder blev i hast monteret på drengen, og operationen på lillebror Brian, der netop var ved at blive lagt i narkose, blev aflyst.

  “Vi har haft et lille uheld. Vi har brændt Bruces penis,” lød den kortfattede telefonbesked til Janet og Ron. Brændt var en underdrivelse.”

  “”Den lignede et stykke trækul. Jeg vidste, at der ikke ville komme liv i den efter det,” husker Ron Reimer. I de følgende dage tørrede Bruces penis ind og faldt af i stumper.”

  “I sommeren 1967 blev de sidste rester af Bruces kønsorganer fjernet, en plan for en livslang behandling med østrogen blev lagt, Janet Reimer købte de første lyserøde flæsekjoler, og forældrene lod Bruces hår vokse.”

  “Men virkeligheden bag John Moneys ord og de glittede familiebilleder så helt anderledes ud. Trods Ron og Janets ihærdige forsøg på at efterleve Dr. Moneys instruktioner, kæmpede Brenda imod. Som toårig rev hun sine kjoler af i vrede, hun nægtede at lege med sine mange dukker og sin symaskine og tæskede i stedet sin bror og stjal hans legetøjsvåben. Da hun begyndte i skolen, blev et årelangt mareridt med mobning, udelukkelse fra fællesskabet og dyb, dyb forvirring om sit tilhørsforhold grundlagt. Sladderhistorier om pigen, der gik som en gangster og tissede stående spredte sig som en lynild i folkeskolen.

  Også Brian, der betragtede sin tvilling som en søster, var forvirret:

  “Hun gik som en dreng. Sad med spredte ben. Hun snakkede om drengeting, var revnende ligeglad med husarbejde, med at blive gift og bruge makeup. Vi ville begge to helst lege med drenge, bygge borge, have sneboldkampe og lege krig,” husker Brian.”

  Resten må du læse selv, men du kender jo også historien fra dig selv.

 240. Af Javier Martinez

  -

  “Vi er enige. Jeg kan ikke gennemskue, hvorfor du bringer et udsagn fra min tidligere kommentar.”

  Fordi du skriver de mandlige organer er forskellige fra de kvindelige, således at man forstår at du mener at de skal håndteres forskelligt lovmæssigt?

  Hasbara trold…
  Så kan det vist ikke blive mere u-seriøst..Men undertegnede støtter naturligvis op om transseksuelle og deres rettigheder..

  Hasbara manual side 8, paragraf 2…”beskyld for transseksualitet, når modstanderens kritik er saglig, og gør ondt mod jøder oprigtigt…Deltag ikke seriøst i en diskussion herom”..

 241. Af Moshe Hasbara

  -

  Min hasbara-manual er blevet væk. Må jeg ikke låne din?

 242. Af Javier Martinez

  -

  Hasbara manual side 4, paragraf 6…”beskyld modstanderen for selv at være en hasbara trol, når således beskyldt”

 243. Af J L

  -

  Diskriminationen af drengebørn kunne fjernes ved at afskaffe forbudet imod kvindelig omskæring. Så vil kønnene blive ligestillet for loven. Det kunne være vejen for dem, der lægger mest vægt på den nuværende diskrimination.

  Hilsen Jesper Lund

 244. Af Javier Martinez

  -

  AF J L – 8. AUGUST 2016 20:25
  “Diskriminationen af drengebørn kunne fjernes ved at afskaffe forbudet imod kvindelig omskæring. Så vil kønnene blive ligestillet for loven. Det kunne være vejen for dem, der lægger mest vægt på den nuværende diskrimination.
  Hilsen Jesper Lund”

  Er du da muslim, eller jøde JL? Hvorfor mener du at omskæring skal accepteres?
  Er du kristen troende? Og en form for respekt for andre troende?
  Finder det dybt respektløs over for små, mindreårige børn, der ikke får lov at bestemme selv herom…
  Såvel mht. deres religiøse indoktrinering.

  Derudover er det en flertalsafgørelse i Danmark. Ikke noget religiøse stammer skal bestemme selv. Men den store ateistiske majoritet i Danmark..

  Når vi forbyder kvindelig omskæring skal vi også forbyde mandlig. Og, ja argumentet er ikke engang her..De skal simpelthen bare forbydes disse barbariske skikke , og overgreb mod børn..Utroligt at det har fået lov at fortsætte indtil 2016..

 245. Af J L

  -

  Javier Martinez

  Ved du, hvad grov ironi er?

  Hilsen Jesper Lund

 246. Af Javier Martinez

  -

  Kender det ja!
  Og godt at høre at det hele var spøjs og at du er imod både kvindelig og mandlig omskæring og mener det skal forbydes.

 247. Af Javier Martinez

  -

  En dejlig jøde forresten…Og en skøn afskedserklæring med livet.. 🙂

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/aug/08/leonard-cohen-letter-to-marianne-ihlen-was-poetic-and-candid

 248. Af j nielsen

  -

  “Ved du, hvad grov ironi er?”

  Det er det der på engelsk hedder “multiple sarcasm” .

 249. Af Javier Martinez

  -

  Det er det der på engelsk hedder “multiple sarcasm” .

  Du ville have fået et par likes der, fra min diverse nødvendige fb konto,,Eller her hvis muligt…”multi likes” er en mangelvarer!….Nej blot “multiple sarcasm again”..”likes” ødelægger alt mestendels…

Kommentarer er lukket.